Υλικά
- 1/2 μπανάνα
- 1/2 αβοκάντο
- 1/4 κούπας λάδι καρύδας, λιωμένο
- 1/4 κούπας κακάο
- 1 κουτ. σούπας μέλι
- 1/2 κουτ.γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
- Τρίμμα καρύδας ή ξηροί καρποί (προαιρετικό)
Οδηγίες παρασκευής
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο multi μέχρι να ενωθούν.
- Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε μια μικρή φόρμα ή μικρό ταψί (θέλουμε μικρό για να κάνουμε παχύ fudge).
- Απλώνουμε το μίγμα στο ταψί και πασπαλίζουμε με τρίμμα καρύδας ή ξηρούς καρπούς.
- Τοποθετούμε το μίγμα στην κατάψυξη για 30-60 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθεί.
- Βγάζουμε το fudge από την κατάψυξη και το κόβουμε σε τετράγωνα.
- Διατηρείται στην κατάψυξη.