ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

To sovara.gr δημιουργήθηκε από επιθυμία και θέληση να δοθεί  βήμα σε ανθρώπους που θέλουν να πούνε δημόσια την άποψή τους, τις ιδέες τους, που αναζητούν, σκέφτονται και θέλουν ο κόσμος που ζούμε να βελτιώνεται συνεχώς και να ακούγονται δυνατά όλες οι απόψεις. 

Οι αναγνώστες μας μπορούν να μας αποστείλουν τα σχόλιά τους, ή ακόμα και τη γνώμη τους για το συγκεκριμένο θέμα που διαβάζουν στο sovara (σύντομο κείμενο), την οποία και θα δημοσιεύουμε.

Σκοπός του sovara.gr είναι να επιλέγει και να προβάλει κάθε είδους είδηση και άρθρα που θεωρούν οι συντάκτες και οι αρχισυντάκτες του, ότι πρέπει να δημοσιεύονται για την σοβαρή ενημέρωση του αναγνώστη.

Στόχος ακόμη είναι να προβάλλονται προσπάθειες – πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, ατομικές ή ομαδικές, που θα ωφελήσουν την κοινωνία στο σύνολο της.

Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε το βήμα σε όποιον το επιθυμεί και μας το ζητήσει, εφόσον οι απόψεις στέκουν, ώστε μέσα από αυτές και την προβολή τους δημόσια, θα βοηθηθεί το κοινωνικό σύνολο.’

 

 

 

© 2016 sovara.gr