ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ ΜΑΖΙ!

LAUNCH PROJECT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανανεώνουμε και φέτος την συνεργασία μας με τη “ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ”  – Κύριο Χορηγό της ομάδας μας για 4η συνεχόμενη χρονιά και την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Στο πλαίσιο της χορηγικής μας συνεργασίας, το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε τη μετονομασία της ομάδας μας σε “ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ”. Ευχαριστούμε θερμά την “ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ” για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι τιμή να φέρουμε το όνομα ΗΠΕΙΡΟΣ στις φανέλες μας!

Τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ παράγονται σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, που βρίσκεται στον νομό μας, στον Αμμότοπο Άρτας. Το εργοστάσιο της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ επεξεργάζεται περίπου 25.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος το χρόνο και διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συσκευασίας. Πρόκειται για μια πρότυπη μονάδα, πραγματικό «στολίδι» για το νομό μας, που έχει λάβει τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας από τους σημαντικότερους φορείς στον κόσμο. Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα της ευρείας γκάμας των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ www.epiros.gr

 

ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Last modified: 27 Σεπτεμβρίου 2017

Αφήστε μια απάντηση