fbpx
ΑρχικήLAUNCH PROJECTΒράβευση της Βιομηχανίας Γαλάκτος “ΚΑΡΑΛΗΣ” στην Food Expo 2024

Βράβευση της Βιομηχανίας Γαλάκτος “ΚΑΡΑΛΗΣ” στην Food Expo 2024

Με επιτυχία συστήθηκε το Κασκαβάλι Πίνδου
στον χώρο των τροφίμων (στην Food Expo 2024)
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Βράβευση της ΚΑΡΑΛΗΣ στην Food Expo 2024 για τα 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας
Το τυρί Κασκαβάλι Πίνδου «Δια χειρός Καράλη» συστήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην διεθνή έκθεση τροφίμων FOOD EXPO 2024 το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με την ποιότητα του, τον μύθο και το ιστορικό του, και τα εδέσματα υψηλής οργανοληπτικής αξίας.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κέικ και κείμενο
Την ειδική εκδήλωση που οργανώθηκε από την εταιρεία ΚΑΡΑΛΗΣ για το Κασκαβάλι την Κυριακή 10 Μαρτίου προσφώνησαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, και ο κ. Κώστας Καράλης που αναφέρθηκαν στις προσπάθειες της Περιφέρειας Ηπείρου για την ανάδειξη του, την παράδοση, το ιστορικό και τον μύθο του τυριού.
Στην συνέχεια ο καθηγητής κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν παρουσίασε τα επιστημονικά δεδομένα του φακέλου κατοχύρωσης του προϊόντος ως Π.Γ.Ε. (Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης), και η χημικός της Καράλης Α.Ε. Σωτηρία Σιαφάκα την επιτυχημένη χρήση του τυριού σε επιλεγμένα πιάτα εστιατορίων των Ιωαννίνων και την έρευνα ως προς την άποψη τους για το τυρί που εκπονήθηκε με τον Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (εργαστήριο Χημείας Τροφίμων).
Στην εκδήλωση προβλήθηκε και το ειδικό βίντεο παρουσίασης του προϊόντος και των εκλεκτών πιάτων με αυτό.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Καράλης Κα άλακτος Βιομηχανία Ηπείρου Εμπειρία Τέχνη των Tu ÛhPo Paterahis Dionisios PA7S0422/.20.24"
Βασίλης Σπανάκης , Υφυπουργός Εργασίας- Σπύρος Καράλης
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Πιτσιλής Γιώργος , Διοικητής ΑΑΔΕ-Σπύρος Καράλης
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση και δοκιμή από τους παρευρισκόμενους παραδοσιακών και σύγχρονων εδεσμάτων με κασκαβάλι που είχαν ετοιμαστεί από τον Ηπειρώτη σεφ Ανδρέα Γεωργούλη.
Η συνολική εντύπωση των παρευρισκόμενων, ειδικών του χώρου των τροφίμων, ήταν ότι πρόκειται για ένα ουσιαστικά νέο, καινοτόμο, σύγχρονο τυρί εξαιρετικής ποιότητας και αξίας από το χθες στο σήμερα (back to the future traditional food).
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, θερμοσίφωνας και κείμενο
Το τυρί παράγεται εδώ και ένα χρόνο περίπου και διατίθεται στην αγορά πανελλαδικά από την αλυσίδα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.
Το προϊόν αποτελεί άλλο ένα καινοτόμο, αλλά και παραδοσιακό, διατροφικής αξίας, σκληρό τυρί στην στρατηγική “back to the future” που η εταιρεία ΚΑΡΑΛΗΣ, leader στον συγκεκριμένο είδος τυριών, προσφέρει στον Έλληνα και ξένο καταναλωτή.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Κύριο Καράλη Κωνσταντίνο.
- Advertisement -

Τελευταία Νέα