fbpx
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ Όταν είχε έρθει ο Ιαβέρης στην Πρέβεζα κανείς δεν έδωσε το ΠΑΡΩΝ

Όταν είχε έρθει ο Ιαβέρης στην Πρέβεζα κανείς δεν έδωσε το ΠΑΡΩΝ

Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και συγκεκριμένα τον Απρίλη του 2013,   Η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Δικαστηρίου Ανηλίκων Πρέβεζας σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, είχαν απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς φορείς, πολίτες κτλ για μια σπουδαία εκδήλωση ευαισθητοποίησης μαθητών Λυκείου σε θέματα οδικής ασφάλειας και   συμπεριφοράς, με επίσημο προσκεκλημένο τον  κύριο Τάσο Μαρκουίζο «Ιαβέρη», Οδηγό αγώνων αυτοκινήτου.
Πράγματι, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από λίγες ημέρες, με σχεδόν απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ, αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά κανείς ΔΑΣΚΑΛΟΣ  δεν είχε σκεφτεί να φέρει τους μαθητές του στην σπουδαία αυτή εκδήλωση.
Μάλιστα, η εν λόγο εκδήλωση είχε τελειώσει Άρον – άρον, και αυτό διότι  δύο μελη της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας είχαν τότε εισβάλει στην  αίθουσα όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη η ομιλία του  κ. Κωνσταντίνου Σιώρου, Διοικητή Τροχαίας Πρέβεζας και του είχαν ζήτησαν με άκομψο και αγενή τρόπο να συντομεύσει την ομιλία του διότι υπήρχε προγραμματισμένη προβολή ταινίας.

Επιπλέον δέκτης της αγενής συμπεριφοράς αυτής είχε γίνει και ο κ. Ευάγγελος Μάστακας, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας. Τα δύο αυτά μέλη της Κ.Λ.Π. είχαν διαμαρτυρηθεί με εντελώς αγενή τρόπο και αυτό διότι ήταν προγραμματισμένη προβολή ταινίας….Και είχε καθυστερήσει η προβολής της..περί τα 10 λεπτά !
Έπειτα, από λίγες μέρες, η κ.  Αντωνία Παπαμιχαήλ Ψυχολόγος – Επιμελήτρια Ανηλίκων, είχε την ευγενή καλοσύνη να μας αποστείλει σχετική ενημέρωση αναφορικά με τον απολογισμό των δράσεων για την οδική ασφάλεια με κύριο στόχο την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση του μαθητικού κοινού.
Τώρα, που ο Ιαβέρης μιλά στα κανάλια, κάθεστε όλοι και τον παρακολουθείτε με το στόμα ανοιχτό…όταν όμως είχε έρθει στο “σπίτι” σας, κανείς σας δεν τον τίμησε !!!!
Για αυτό σας λέμε, αυτός ο τόπος δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα….
Όσα αφορά αυτούς που είχαν επιδείξει την αγενή τους συμπεριφορά εντός του Πολιτιστικού Κέντρου όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση……τα σχόλια είναι περιττά !!!

Έτσι, απλά για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία Νέα

Προς υλοποίηση ο οδικός άξονας Ιωάννινα – Κακαβιά – Πώς θα συνδεθούν τα Ιωάννινα με Αλβανία

Ένα σημαντικό έργο για την Ήπειρο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης καθώς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκήρυξε τον διαγωνισμό για τον οδικό άξονα «Ιωάννινα...

Market Pass: Πώς θα γίνουν οι πληρωμές – Το χρονοδιάγραμμα

Στις αρχές του Μαρτίου θα αρχίσουν να βλέπουν στους λογαριασμούς τους την «πληρωμή» του Market Pass τα νοικοκυριά που δικαιούνται την εξάμηνη οικονομική ενίσχυση 10%...

Άρτα: Έκτακτη αιμοδοσία λόγω αυξημένων αναγκών

Έκτακτη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί λόγω μεγάλων αναγκών, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι,...

Κατερίνα Ρίζου: Ευχαριστήρια επιστολή

ΑΝΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση που το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, επέδειξαν στο πρόσωπο μου την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, επιλέγοντάς...