fbpx
Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ Απονομή Βεβαιώσεων LAAS PALSO Μαϊου 2016 από το PALSO Άρτας

Απονομή Βεβαιώσεων LAAS PALSO Μαϊου 2016 από το PALSO Άρτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το απόγευμα της Κυριακής 05/02/2016 έγινε η Απονομή Βεβαιώσεων LAAS PALSO Μαϊου 2016 στο ξενοδοχείο Βυζαντινό . Πρόκειται για μια αγαπημένη ρουτίνα της PALSO, την ετήσια κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Άρτας, όπου οι επιτυχόντες μαθητές των εξετάσεων γλωσσομάθειας LAAS PALSO παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις τους σε έντονα πανηγυρικό κλίμα. Είναι η ημέρα που οι ιδιοκτήτες-εκπαιδευτικοί βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τους μαθητές και τους γονείς τους προκειμένου να συγχαρούν τους νεαρούς για την επιτυχία τους αλλά και να τους προσκαλέσουν στις διαδικασίες της μάθησης μέσα από τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις NOCN.

Τα συγχαρητήρια του Δ.Σ.  έλαβαν και οι γονείς για την εμπιστοσύνη τους προς τα ΚΞΓ- μέλη της PALSO Άρτας εφόσον είναι τα εκπαιδευτήρια όπου παρέχεται  η απόλυτη τεχνογνωσία λόγω της παρακολούθησης συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων από τα μέλη του Συλλόγου καθώς και η ασφάλεια όσον αφορά στις πιστοποιήσεις και τη νομιμότητα. Η Πρόεδρος Βέκη Αθανασάκη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου Άρτας αναφέροντας τις δράσεις που διοργανώνονται αποκλειστικά για τους μαθητές των ΚΞΓ PALSO.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χριστόφορος Σιαφάκας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, οι πρόεδροι των Συλλόγων Φροντιστών Μ.Ε. Άρτας και Θεσπρωτίας Κώστας Βούλγαρης και Ανδρέας Μπάμπας αντίστοιχα καθώς και ο πρόεδρος του Πρότυπου ΚΕΚ ΑμΕΑ Αγία Θεοδώρα κ. Μπίζας στον οποίο επιδόθηκε από την πρόεδρο το ποσόν των 2400Ε που είχε συγκεντρωθεί από τη διάθεση 800cds κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων . Με την ευκαιρία ο κ. Μπίζας ευχαρίστησε τους μαθητές και συναδέλφους που είχαν συμμετάσχει στην παραγωγή του του 2ου cd και αναφέρθηκε στον εθελοντισμό και στο έργο που προσφέρει το ΚΕΚ στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ομιλήτρια  στην εκδήλωση η κα Κάτια Γαλήνα – Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας με ένα διαχρονικό θέμα: ‘Βρες το ταλέντο σου –  Προετοίμασε το μέλλον σου’. Στη συνέχεια η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Δώρα Παχούλα  κάλεσε τους παρευρισκομένους συναδέλφους να απονείμουν τις βεβαιώσεις στα παιδιά καθώς και τους εκπροσώπους των Εκδοτικών Οίκων Burlington Books, Express Publishing, Grivas Publications, MM Publications   να απονείμουν τα βιβλία και τα δώρα των κληρώσεων, πράγμα που έκαναν όλοι με απίστευτη χαρά.

π2

Ήταν άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση του μικρού αλλά δραστήριου συλλόγου μας που προσέφερε γνώση, επιβράβευση, χαρά και δώρα στους μικρούς επιτυχόντες και τους γονείς τους.

Από τη στήλη αυτή το Δ.Σ. επιθυμεί να ευχαριστήσει την ΠΟΙΚΞΓ για τη συνεχή και υπεύθυνη ενημέρωση, διαφύλαξη & κατοχύρωση  των Κ.Ξ.Γ. ,τον τοπικό τύπο για την αδιάλειπτη προβολή των εκδηλώσεων και των θέσεων του Συλλόγου, τους  Εκδοτικούς Οίκους Burlington Books για το χρηματικό ποσό, MM PUBLICATIONS για τα 130 readers και το tablet, ΕXPRESS PUBLISHING για το tablet και το χρηματικό ποσό, GRIVAS PUBLICATIONS για τα τρία tablets,  το κρεοπωλείο Κύρκος Κεφάλας για το χρηματικό ποσό, την εταιρεία διαφημιστικών ειδών ΠΑΝΟΣ για τα folders. Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στους συναδέλφους που με εμπιστοσύνη συμμετέχουν στις εξετάσεις που διοργανώνονται από την PALSO  και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας. Η φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε από το συνάδελφο Κυριάκο Ξανθόπουλο και το νεαρό Δημοσθένη, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Τέλος, ευχόμαστε στους μαθητές και τους γονείς τους υγεία, επιτυχία και  την ευόδωση κάθε προσωπικής και οικογενειακής επιδίωξης τους.

Τελευταία Νέα

Πατήσια : Σκότωσαν 90χρονο μέσα στο σπίτι του – Βρέθηκε δεμένος

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στα Πατήσια, εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, 90χρονος άνδρας. Άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν και τον...

Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί στην οδό Γ. Αναγνώστου 40 στο Κορωπί, όταν ένας 76χρονος πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του πυροβολώντας τον στην κοιλιακή...

Ανείπωτη τραγωδία σε τροχαίο: Χαροπάλευε για μέρες δίπλα στο νεκρό σύζυγο της

Μια  ανείπωτη τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Ζευγάρι εντοπίστηκε μέσα σε χαντάκι, μετά από τροχαίο που είχαν με τη μηχανή...

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη : Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 25χρονος δράστης

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας βρίσκεται ο 25χρόνος ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη. Ο νεαρός μετά...