Πρωθυπουργικά εγκαίνια στην Ιόνια αλλά σε εκκρεμότητα η σύνδεση με Κακαβιά και Πρέβεζα

0
135
С񜤯󧠳�굪믶ﱟᠴ�񜣣�񢥭߯�頴재ᴯ򠊯񟭨ﵭʩܴﵠ�ϫ�ᲠϤ⦆𡱯� �𱹨�񣯽 kݮ研󟰱ᠴ筠С񡳪嵞 2 ӥ𴥬ⱟﵠ2016. Ϡkݮ粠Գ߰񡲬 졦ߠ쥠��񣼠հ勞쾭 ױ޳�🱴槬 尩襾񧳡�ᠥ񣯴ܮ顠꡴ܠ잪ﲠ�ϫ�ᲠϤ⦆(ᵴ睊��򠊯񟭨ﵭС�) ᫫ܠꡩ �屣ᳩ�믪랱��󞱡㣡򠊫� �ɯퟡ򠏤⦆(ᵴ睊��򠁭�߯�᭭߭�ԯ 󴩣쩼� ᰼ �񣯠䩜� ꡩ ꡴ᳪ嵞򠴹�ߤ� 󧱜㣹�뼪򠁩�᪡񭡭ߡ򠴧򠦱uot;ɼ�򠏤ヲquot;, 잪ﵲ 2,9 �᭜ ꫜ䯠ꡩ ꡴彨�. (EUROKINISSI/ӔŋɏӠ̉Ӊ́ө

Ο Πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει την Ιόνια Οδό,την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι, παρουσία κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης ενώ στην συνέχεια θα παραβρεθεί σε δεξίωση που θα δοθεί στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Η κεντρική ομιλία αναμένεται να γίνει στο ΣΕΑ Επισκοπικού, όπου θα ετοιμαστεί και το σκηνικό των εγκαινίων της Ιόνιας.

Η Ιόνια αποτελεί πλέον καθημερινότητα, ωστόσο έχουν μείνει δύο μεγάλες εκκρεμότητες, για τις οποίες αναμένονται συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Πρωθυπουργό.

Πρόκειται για την επέκταση της Ιόνιας μέχρι την Κακαβιά, όπως προβλέπονταν στον αρχικό σχεδιασμό του έργου και για την σύνδεσή της με την Πρέβεζα, η οποία βρίσκεται υπό… μελέτη από το 2007!

Το κόστος των διοδίων ανέρχεται σε όλο το μήκος της Ιόνιας σε 12,50 ευρώ ενώ αν υπολογίσουμε την απόσταση από την Αθήνα με τη χρήση της Ολυμπίας Οδού και της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου τότε το ποσό αυτό ανέρχεται σε 37,25 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here