fbpx
Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ Όταν είχε έρθει ο Ιαβέρης στην Πρέβεζα κανείς δεν έδωσε το ΠΑΡΩΝ

Όταν είχε έρθει ο Ιαβέρης στην Πρέβεζα κανείς δεν έδωσε το ΠΑΡΩΝ

Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και συγκεκριμένα τον Απρίλη του 2013,   Η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Δικαστηρίου Ανηλίκων Πρέβεζας σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, είχαν απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς φορείς, πολίτες κτλ για μια σπουδαία εκδήλωση ευαισθητοποίησης μαθητών Λυκείου σε θέματα οδικής ασφάλειας και   συμπεριφοράς, με επίσημο προσκεκλημένο τον  κύριο Τάσο Μαρκουίζο «Ιαβέρη», Οδηγό αγώνων αυτοκινήτου.
Πράγματι, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από λίγες ημέρες, με σχεδόν απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ, αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά κανείς ΔΑΣΚΑΛΟΣ  δεν είχε σκεφτεί να φέρει τους μαθητές του στην σπουδαία αυτή εκδήλωση.
Μάλιστα, η εν λόγο εκδήλωση είχε τελειώσει Άρον – άρον, και αυτό διότι  δύο μελη της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας είχαν τότε εισβάλει στην  αίθουσα όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη η ομιλία του  κ. Κωνσταντίνου Σιώρου, Διοικητή Τροχαίας Πρέβεζας και του είχαν ζήτησαν με άκομψο και αγενή τρόπο να συντομεύσει την ομιλία του διότι υπήρχε προγραμματισμένη προβολή ταινίας.

Επιπλέον δέκτης της αγενής συμπεριφοράς αυτής είχε γίνει και ο κ. Ευάγγελος Μάστακας, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας. Τα δύο αυτά μέλη της Κ.Λ.Π. είχαν διαμαρτυρηθεί με εντελώς αγενή τρόπο και αυτό διότι ήταν προγραμματισμένη προβολή ταινίας….Και είχε καθυστερήσει η προβολής της..περί τα 10 λεπτά !
Έπειτα, από λίγες μέρες, η κ.  Αντωνία Παπαμιχαήλ Ψυχολόγος – Επιμελήτρια Ανηλίκων, είχε την ευγενή καλοσύνη να μας αποστείλει σχετική ενημέρωση αναφορικά με τον απολογισμό των δράσεων για την οδική ασφάλεια με κύριο στόχο την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση του μαθητικού κοινού.
Τώρα, που ο Ιαβέρης μιλά στα κανάλια, κάθεστε όλοι και τον παρακολουθείτε με το στόμα ανοιχτό…όταν όμως είχε έρθει στο “σπίτι” σας, κανείς σας δεν τον τίμησε !!!!
Για αυτό σας λέμε, αυτός ο τόπος δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα….
Όσα αφορά αυτούς που είχαν επιδείξει την αγενή τους συμπεριφορά εντός του Πολιτιστικού Κέντρου όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση……τα σχόλια είναι περιττά !!!

Έτσι, απλά για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας…

Τελευταία Νέα

Lockdown: Οι αλλαγές σε μετακινήσεις, λιανεμπόριο, εστίαση

Το άνοιγμα του τουρισμού το ερχόμενο Σάββατο 15 Μαϊου φέρνει επιπλέον βήματα σταδιακής άρσης του lockdown, με την επιστροπή του υπουργείου Υγείας να συνεδριάζει...

Γλυκά Νερά: Που ψάχνουν τους δολοφόνους της Κάρολαϊν – Ο «πληροφοριοδότης» και το λάθος

Με μια ομάδα δεκάδων ανδρών, η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τα “μυστικά” αλλά και να εντοπίσει τα λάθη των στυγνών φονιάδων που τα ξημερώματα...

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συμμορία σεσημασμένων από τα δυτικά προάστια οι δολοφόνοι της Καρολάιν

Τα μέλη της συμμορίας έχουν πραγματοποιήσει και στο παρελθόν ανάλογα χτυπήματα – Πού κινείται η έρευνα των profilers της ΕΛ.ΑΣ – Οι δράστες γνώριζαν...

Ψευδή self test στα σχολεία μετά από έρευνα του ΕΟΔΥ

Εισήλθαν εκρηκτικά στη ζωή μας, ως συμπληρωματικό εργαλείο, δεν είναι πανάκεια”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, για τα ψευδή self test που...