Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης <<Ιστορίες Δερματοστιξίας>> από τα μέλη του συλλόγου ΦωτΟΑρτ

ΤΑΞΙΔΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Ιστορίες Δερματοστιξίας» έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 2 Μαρτίου εντυπωσιάζοντας όσους είδαν από κοντά τις 35 φωτογραφίες, καθεμία από τις οποίες είχε τη δική της , ξεχωριστή ιστορία.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι δημιουργοί « το σώμα γίνεται μέσο αφηγηματικό με σκοπό το τατουάζ να επικοινωνήσει το μήνυμά του».Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 10 Μαρτίου από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Η ΦωτΟΑρτ συνεργάζεται ήδη με τοπικούς φορείς όπως η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, το Οικοτροφείο «Αίολος» και το Κέντρο Συμβουλευτικής Κακοποιημένων Γυναικών και το αμέσως επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει και νέες δράσεις.

Οι ερασιτέχνες φωτογράφοι που συμμετέχουν στην έκθεση είναι οι: Αποστολία Τάτση, Βούλα Λάμπρου, Γεωργία Καραβασίλη, DittoChristopherJunior, Ευάγγελος Ζαβερδινός, Ηλίας Λώλος, Κατερίνα Παπαδημητρίου, Λαμπρινή Ρήγα, Μαρία Μόσιαλου, Νίκος Κασσελούρης, Παύλος Καρέζος, Σήλια Αντωνίου, Συμέλα Καραβασιλείου, Σωτηρία Δεμενοπούλου και ο Δημήτρης Παπαρούνης, επαγγελματίας φωτογράφος ο οποίος δημιούργησε τη ΦωτΟΑρτ και διδάσκει στα μέλη της τα μυστικά της τέχνης της φωτογραφίας.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Ζαβερδινός στο sovara.gr η ΦωτΟΑρτ είναι ο πρώτος φωτογραφικός σύλλογος στην Άρτα.

 

 

Last modified: 4 Μαρτίου 2018

Αφήστε μια απάντηση