fbpx
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020
Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανακοίνωση σχετικά με την ονομασία του Συλλόγου από τη Δόξα

Ανακοίνωση σχετικά με την ονομασία του Συλλόγου από τη Δόξα

                                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, λόγω της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 & και των εγγραφών στην Ακαδημία, αισθάνεται την υποχρέωση να προβεί στο εν λόγω δελτίο τύπου, προκειμένου να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό και τους πολίτες του Νομού, σχετικά με την επωνυμία του.
Ο σύλλογός μας δημιουργήθηκε το 2001 από την ένωση των δύο παλαιοτέρων σωματείων της πόλη μας που ασχολούνταν με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης , του ΑΣ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ ( έτος ίδρυσης 1956) & του Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ. ( έτος ίδρυσης 1981).
Ο νέος φορέας, με το βάρος των 64 χρόνων ιστορίας στο μπάσκετ του νομού, ανταποκρίνεται άψογα στον κοινωνικό του ρόλο, γυμνάζοντας τα 20 χρόνια της λειτουργίας του πάνω από 5.000 αθλητές καλαθοσφαίρισης, τόσο στα τμήματα ακαδημίας όσο και στα αγωνιστικά τμήματα. Αγωνιστικά πέτυχε τον στόχο του, αφού είναι ο μόνος σύλλογος του νομού που αγωνίστηκε σε εθνική κατηγορία, έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας Βορειοδυτικής Ελλάδας, πολλές συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και εφήβων και δημιούργησε παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, στελέχωσαν εθνικές ομάδες και στέφτηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές.
Η συνταγή , πέραν της οργάνωσης και της εφαρμογής των κανόνων, οφείλει την επιτυχία της στην παρουσία αξιόλογων προπονητών – εκπαιδευτών, απόφοιτων Γυμναστικής Ακαδημίας, με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, εκ των οποίων οι περισσότεροι έκαναν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα στο φορέα μας.
Θέλουμε να τονίσουμε εδώ, ότι οποιοσδήποτε σύλλογος του Νομού, φέρει στο όνομά του κάποιο από τα δύο κύρια ονόματα της επωνυμίας μας, ΔΟΞΑ ή ΠΥΡΡΟΣ & καλλιεργεί το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, καμία απολύτως σχέση δεν έχει τόσο με τον φορέα μας, όσο και με τα μητρικά σωματεία, από τα οποία προήλθε.
Η ύπαρξη τέτοιου συλλόγου είναι πρόσφατο δημιούργημα, που στόχο έχει να αποπροσανατολίσει το κοινό και να εκμεταλλευτεί την ιστορία μας στο χώρο, αποκομίζοντας ίδια οφέλη. Πράξη που δεν συμβαδίζει με το ευ αγωνίζεσθαι και το αθλητικό πνεύμα.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος Μπίστας       Σπύρος Τζαχρήστας

Τελευταία Νέα

TikTok: θα απαγορευτούν oι διαφημίσεις δίαιτας και συμπληρωμάτων απώλειας βάρους

Η απόφαση ελήφθη μετά από εβδομάδες διαμαρτυριών από χρήστες, οι οποίοι βρέθηκαν στοχευμένοι από διαφημιστικά TikToks στα οποία ενθαρρύνθηκαν να εγκαταστήσουν εφαρμογές δίαιτας, έτσι...

Ελληνίδα νομικός αναλαμβάνει Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Γενική Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αναλαμβάνει η Ελληνίδα νομικός, Μαριαλένα Τσίρλη, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τη θέση της...

Μέσα στο 2020 οι άδειες για τα δίκτυα 5G στην Ελλάδα

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την εκχώρηση του φάσματος συχνοτήτων που θα χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία...

ΑΤΛΑΣ: Πότε πρέπει να υποβάλετε αίτηση για να λάβετε αυτόματα τη σύνταξή σας

Με ταχείς ρυθμούς υλοποιείται η εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος για την πλήρη εφαρμογή της ψηφιακής σύνταξης «ΑΤΛΑΣ». Ήδη εδώ και λίγους μήνες, εντάχθηκε η έκδοση των...