fbpx
Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ Βελτίωση στα γήπεδα Κωστακιών, Γραμμενίτσας και Καλοβάτου από το Δήμο Αρταίων

Βελτίωση στα γήπεδα Κωστακιών, Γραμμενίτσας και Καλοβάτου από το Δήμο Αρταίων

Νέα εικόνα παρουσιάζουν τρία γήπεδα ποδοσφαίρου στο Δήμο Αρταίων και συγκεκριμένα σε Κωστακιούς, Γραμμενίτσα και Καλόβατο, μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, όπως  κατασκευή δικτύου αποστράγγισης, τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και νέο αρδευτικό δίκτυο. Πρόκειται για εργασίες που έλυσαν προβλήματα και πλέον, εξυπηρετούνται απρόσκοπτα αθλητικοί σύλλογοι, αλλά και πάρα πολλοί συμπολίτες μας που αθλούνται καθημερινά.

 

Ειδικότερα:

 

  • Στο γήπεδο των Κωστακιών λύθηκε το πρόβλημα αποστράγγισης του γηπέδου, που καθιστούσε αδύνατη τη χρήση του κατά τους χειμερινούς μήνες και ακολούθως δημιουργήθηκε νέος χλοοτάπητας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 50.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ ο Δήμος Αρταίων εκπόνησε τη μελέτη και υλοποίησε το έργο.

 

  • Στο γήπεδο Γραμμενίτσας πραγματοποιήθηκε επανασπορά στο γήπεδο, καθώς ο προηγούμενος χλοοτάπητας παρουσίαζε μεγάλη εξασθένηση, λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών (έντονων βροχοπτώσεων κ.λπ.), καταπόνηση από υπερβολική χρήση κ.α.

Παράλληλα, στην ίδια εργολαβία συμπεριελήφθη και η αντικατάσταση του υπάρχοντος αρδευτικού δικτύου επί της Περιφερειακής οδού, που ξεκίνησε από την 1η νησίδα στην είσοδο της πόλης από Ιωάννινα προς Άρτα. Ο προϋπολογισμός ανήλθε στα 50.000 ευρώ.

 

  • Στο γήπεδο Καλοβάτου εγκαταστάθηκε αυτόματο αρδευτικό δίκτυο, στο οποίο μέχρι τώρα η άρδευση πραγματοποιούνταν χειροκίνητα. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανήλθε σε 15.000 ευρώ.

 

«Στόχος μας είναι να διατηρούμε όλα τα γήπεδα του Δήμου μας σε άριστη κατάσταση, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υποδομές στους συλλόγους που τα χρησιμοποιούν, αλλά και στους συμπολίτες μας που αθλούνται, χωρίς να κινδυνεύουν με τραυματισμούς. Σε συνεργασία με τους τοπικούς προέδρους, αλλά και τους αθλητικούς συλλόγους καταγράφουμε συνεχώς τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε γήπεδο ώστε να μην υπάρξουν τυχόν προβλήματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης από το Δήμο Αρταίων σε 23 γήπεδα, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στις 200.000 ευρώ. Στόχος μας και βασική μας αρχή είναι να προάγουμε τον αθλητισμό και να ωθήσουμε ιδιαίτερα τη νεολαία στην άθληση, για αυτό μέριμνά μας παραμένει η εξασφάλιση των πολύ καλών αθλητικών υποδομών για όλους» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία Νέα

Φυσικό αέριο: Η Ρωσία προβλέπει ότι η τιμή θα υπερδιπλασιαστεί

Η Ρωσία προβλέπει ότι η μέση τιμή του εξαγόμενου φυσικού αερίου της θα υπερδιπλασιαστεί εφέτος, φθάνοντας τα 730 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα, προτού μειωθεί σταδιακά μέχρι...

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Άρτας ,στα πλαίσια των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει μαθήματα...

Πανελλαδικός Σύλλογος : Να ξηλωθούν ΑΜΕΣΑ τα κάγκελα-Να περιοριστεί ΑΜΕΣΑ η ταχύτητα στα 30km/h.

Πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια από την μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Ευάγγελος Δραγατάκης, από τα φονικά κάγκελα της περιφερειακής οδού της Άρτας. Βέβαια πριν από...

«Βούλιαξε» η Πάργα το 15αύγουστο – Μοναδικές στιγμές, πανέμορφο θέαμα

Μαγική η βραδιά του Δεκαπενταύγουστου στην πανέμορφη Πάργα. Η πριγκίπισσα του Ιονίου φόρεσε τα γιορτινά της και προσέφερε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές σε ντόπιους...