Τίτλοι τέλους για τον Γιώργο Πρίντεζη

0
76

Ο Γιώργος Πρίντεζης έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα του με την κατάκτηση του double με την φανέλα του Ολυμπιακού. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ υποκλίθηκε στο μεγαλείο του. Και η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ και ο ΣΕΠΚ φρόντισαν και αυτοί να αποθεώσουν τον αρχηγό των “ερυθρόλευκων”.

Συγκεκριμένα, η ΕΟΚ ανέφερε: “Tο ΔΣ της ΕΟΚ συγχαίρει τον Γιώργο Πρίντεζη για όλη του την επαγγελματική διαδρομή και τον ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στο άθλημα και τις εθνικές ομάδες για πάνω από 20 χρόνια.

Γιώργο, αποτέλεσες άριστο παράδειγμα συμπεριφοράς, εργατικότητας και αφοσίωσης”.

Ο ΕΣΑΚΕ από την πλευρά του αποθέωσε μέσω ενός post στο Instagram τον Πρίντεζη, γράφοντας: “4 πρωταθλήματα. 390 αγώνες. 3.679 πόντοι. 1.531 ριμπάουντ στην Stoiximan Basket League. Αυλαία για έναν μεγάλο του ελληνικού μπάσκετ, τον Γιώργο Πρίντεζη!!”

Ο ΣΕΠΚ από την πλευρά του έγραψε: “Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης, κι όλο το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν τον Γιώργο Πρίντεζη για την τεράστια καριέρα του, τον επίλογο της οποίας έγραψε ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουνίου.

Τα αθλητικά επιτεύγματα και κατορθώματα καταγράφονται στην ιστορία και αποτυπώνουν την ποιότητα που είχε εντός του παρκέ. Το μείζον όμως είναι το τεράστιο μέγεθός του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Ταπεινός και με ήθος, έκανε τη διαφορά κάθε μέρα που περνούσε.

Το “ευχαριστώ” για τις στιγμές που προσέφερε στο φίλαθλο κοινό είναι λίγο για να περιγράψει την πραγματικότητα.

Καλή συνέχεια σε ό,τι αποφασίσει να κάνει στη ζωή του.”