ΑρχικήΗΠΕΙΡΟΣΣεμινάρια κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων

Σεμινάρια κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων

Το Επιμελητήριο Άρτας, στην προσπάθειά του να στηρίξει τις επιχειρήσεις – μέλη του με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή, επεξεργασία και διάθεση τροφίμων και σε όσους εμπλέκονται με τη διαχείριση τροφίμων με οιοδήποτε τρόπο κατά το στάδιο της διατροφικής αλυσίδας, προγραμματίζει να διοργανώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις «Βασικές αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση ΥΑ.14708/10.08.2007/ΦΕΚ.1616/Β/17.08.2007.

Στόχος των σεμιναρίων είναι η διασφάλιση της ποιότητας στην παραγωγή – συντήρηση και διάθεση τροφίμων με ασφάλεια και η προστασία των καταναλωτών, σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

Τα σεμινάρια θα είναι συνολικής διάρκειας δέκα (10) ωρών και θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα σεμιναρίων του Επιμελητηρίου Άρτας (ισόγειο).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά , τα οποία πρέπει να προσκομισθούν ταυτόχρονα με την αίτηση είναι :

  • Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
  • Φωτοτυπία της έναρξης επιτηδεύματος της εταιρίας από την Δ.Ο.Υ
  • Φωτοτυπία του αναλυτικού προγράμματος κατάρτισης προσωπικού

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Άρτας www.eartas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο : 2681028728 και στο e-mail: epimarta@otenet.gr

- Advertisement -

Τελευταία Νέα