fbpx
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ «Πράσινες αποστολές» για να έρθουν οι πολίτες πιο κοντά στον κόσμο της...

«Πράσινες αποστολές» για να έρθουν οι πολίτες πιο κοντά στον κόσμο της ανακύκλωσης

Ο Δήμος Ζηρού, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά την ανάγκη τήρησης των μέτρων για την πανδημία  ώστε να μείνουμε όλοι ασφαλείς και να βγούμε δυνατοί από τη σημερινή δύσκολη συγκυρία, προσφέρει στους συμπολίτες την ευκαιρία να ενημερωθούν και να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο της ανακύκλωσης, μέσα από «Πράσινες Αποστολές – Green Missions» εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Ο πολίτης βασισμένος στο ενημερωτικό υλικό καλείται να ολοκληρώσει ορισμένους στόχους από τους οποίους κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης και παράλληλα αποκτά συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreen για την απόκτηση δώρων.

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» θα τίθεται στη διάθεση των πολιτών!

Λαμβάνοντας μέρος μπαίνετε στην κλήρωση για ένα Xiaomi Redmi 9A 32GB: www.followgreen.gr/ziros/Mission/Single/2717

Πιο συγκεκριμένα: Τα «Green Missions» εμφανίζονται με συγκεκριμένη θεματική και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες την «εκπαίδευση» και τη «δράση»:

  • Μέσω της εκπαίδευσης ο πολίτης ολοκληρώνει στόχους είτε διαβάζοντας άρθρα, είτε παρακολουθώντας  βίντεο και δοκιμάζοντας τις γνώσεις του σε κουΐζ για την ανακύκλωση.
  • Μέσω της δράσης ο χρήστης αποκτά συμμετοχή στην ενεργή κλήρωση του Followgreen.

Σημειώνεται ότι για την επιτυχή έκβαση του «Green Mission» πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα βήματα (στόχοι), ώστε οι πόντοι να προστεθούν στον λογαριασμό του πολίτη.

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού και η διαδικασία θα διενεργείται από το followgreen. Το δώρο θα αποστέλλεται στο χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά, αφενός για να διατηρήσουμε όλοι μαζί τον τόπο μας και το περιβάλλον καθαρά και αφετέρου για την ανακύκλωση απορριπτέων αντικειμένων που περιλαμβάνονται στη λίστα των ανακυκλώσιμων υλικών.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης, την ανακύκλωση υλικών.

Δεν ξεχνάμε ότι με την ανακύκλωση δίνουμε μία δεύτερη ευκαιρία κύκλου ζωής στα αντικείμενα και προστατεύουμε το περιβάλλον.

Τελευταία Νέα

Γυναικοκτονία στην Ρόδο: Συνθήκες ιδιοκτησιακής «ασφυξίας» περιγράφει η οικογένεια της Δώρας

Η κυρίαρχη ιδιοκτησιακή κουλτούρα αναδύεται ως βασική αιτία της νέας γυναικοκτονίας. Ένας άνδρας 40 ετών δολοφόνησε στην Ρόδο την 31χρονη Δώρα, εκπαιδευτικό, πρώην σύντροφό...

Εγκρίθηκε από τον FDA η 3η δόση του εμβολίου της Pfizer στους άνω των 65 ετών κι ευπαθείς

Ο αμερικανικός ομοσπονδιακός οργανισμός φαρμάκων (FDA) ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι ενέκρινε τη χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου της Pfizer για την COVID-19 στους ανθρώπους...

Περιφερειακή Ενότητα Άρτας- Εξετάσεις Φαρμακοποιών

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας  Άρτας  Περιφέρειας  Ηπείρου,  ανακοινώνεται ότι, η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες των τμημάτων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ για την προηγούμενη εβδομάδα έδωσαν σε περισσότερα από 70 παιδιά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις...