fbpx
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΠώς μια ώριμη ψυχή αγαπά διαφορετικά

Πώς μια ώριμη ψυχή αγαπά διαφορετικά

Μια ώριμη ψυχή είναι ουσιαστικά κάποιος/α που ενώ μπορεί να είναι νεότερος/η, προτιμά να βρίσκεται μαζί με μεγαλύτερους ανθρώπους, οι οποίοι συνήθως έχουν μια πιο ώριμη άποψη για τη ζωή, σε σχέση με τους περισσότερους ανθρώπους της ηλικίας τους.

Οι ώριμες ψυχές τείνουν να περνούν αρκετό χρόνο, μόνοι τους (με τον εαυτό τους) και πολλοί άνθρωποι φαίνεται να τους παρεξηγούν γι αυτό. Σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι άνθρωποι, οι ώριμες ψυχές δεν είναι μοναχικές. Νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους και αγαπούν να απολαμβάνουν την συντροφιά με το εαυτό τους.

Όταν πρόκειται για την αγάπη και βρίσκονται σε σχέσεις, μπορούν επίσης να εκφράζουν την αγάπη τους με διαφορετικό τρόπο…. και εδώ, θα σας δείξουμε πώς:

1. Είναι σπιτόγατοι.
Οι ώριμες ψυχές πάντα ψάχνουν για το πρόσωπο που θα είναι πρόθυμο να μείνει μαζί τους την Παρασκευή το βράδυ, ίσως διαβάζοντας ποίηση πάνω από το φως των κεριών με ένα μπουκάλι κρασί.

2. Οχι υλιστές.
Οι ώριμες ψυχές δεν εντυπωσιάζονται από τα υλιστικά πράγματα. . Για παράδειγμα προτιμούν να τους γράψουν ένα γράμμα αγάπης παρά να τους δωρίσουν κοσμήματα.

3. Επικοινωνία.
Οι ώριμες ψυχές είναι μεγαλειώδεις στην επικοινωνία και θα σας πουν τι αισθάνονται. Δεν παίζουν παιχνίδια, ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις. Δεν πρέπει να αιφνιδιαστείτε από την ειλικρίνεια τους… και ότι λένε το εννούν.

4. Συναισθήματα.
Οι ώριμες ψυχές δεν είναι σε θέση να έχουν σχέσεις της μιας νύχτας, επειδή επενδύουν στα συναισθήματα. Αισθάνονται τα πράγματα σε ένα βαθύτερο επίπεδο από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι και δεν ανοίγονται εύκολα στον οποιονδήποτε.

5. Σχέση.
Οι ώριμες ψυχές σκέφτονται για την ζωή σε ένα μεγάλο πλαίσιο. Δεν θα κάτσουν μαζί σας αν δεν νομίζουν ότι υπάρχει μέλλον στη σχέση. Δεν κάνουν πράγματα χωρίς λόγο.

6. Ντρέπονται.
Οι ώριμες ψυχές δυσκολεύονται στο να ξοδεύουν χρόνο με άλλους ανθρώπους, επειδή δεν φαίνεται να έχουν πολλά κοινά με τους άλλους. Μπορεί να φαίνονται δυνατοί/ες αλλά στην πραγματικότητα είναι ντροπαλοί/ες. Έτσι, μην υποθέσετε ότι επειδή δεν λένε πολλά, δεν τους αρέσετε.

7. Κατανόηση.
Εκτιμούν τη γνώμη σας, και είναι καλοί ακροατές. Δείχνουν μεγάλη κατανόηση και είναι καλοί στο να βλέπουν τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αν υπάρξει μια διαφωνία με μια ώριμη ψυχή, θα προσπαθήσει να βρει μια λύση, παρά να διαφωνεί για ώρες χωρίς τέλος.

8. Ραντεβού.
Έχουν την τάση να θέλουν άτομα που είναι μεγαλύτερα από τους ίδιους/ες. Τους είναι δύσκολο να βρουν κάποιον της ηλικίας τους, που να τους καταλαβαίνει. Αυτός είναι ο λόγος που καταλήγουν να πηγαίνουν με ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι από τους ίδιους.

9. Χαλάρωση.
Οι ώριμες ψυχές χρειάζονται χρόνο για να χαλαρώσουν. Και επειδή έχουν την τάση να παίρνουν τα πράγματα πάρα πολύ σοβαρά κατά καιρούς, προσπαθήστε να έχετε λίγη υπομονή μαζί τους όταν τα πράγματα φτάνουν στην άκρη.

10. Ευαισθησία.
Οι ώριμες ψυχές είναι εξαιρετικά ευαίσθητες. Γι’ αυτό πρόσεξτε τι λέτε όταν είστε μαζί τους. Ενώ θα είναι πάντα ειλικρινείς μαζί σας για τα συναισθήματά τους, μπορούν επίσης να αναμένουν το ίδιο από εσάς. Και αν δεν μάθετε να είστε απόλυτα ειλικρινείς μαζί τους, τότε μπορεί να αισθάνθούν προδομένοι.

11. Δημιουργία.
Οι ώριμες ψυχές είναι δημιουργικές και βάζουν πολλή σκέψη όταν είναι μαζί σας. Αντί για το συνηθισμένο γεύμα και μια ταινία, μια ώριμη ψυχή θα βεβαιωθεί ότι θα έχετε μια αξέχαστη νύχτα και μια υπεροχη εμπειρία μαζί τους και θα πάνε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο.

12. Διαίσθηση.
Οι ώριμες ψυχές είναι πραγματικά σε αρμονία με τις διαισθήσεις και μπορούν να δουν αμέσως, όταν κάτι είναι λάθος. Μην προσπαθείτε να τους κρύψετε τα πραγματικά συναισθήματα σας, δεν υπάρχει λόγος.

13. Ρεαλιστές.
Μπορεί να δείχνουν απαισιόδοξοι/ες κατά καιρούς, αλλά στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς ρεαλιστές/ιες. Αισθάνονται συνεχώς απογοητευμένοι/ες από την ανθρωπότητα. Ετσι μερικές φορές χρειάζεται ο/η σύντροφός τους να τους βοηθήσουν και να τους πουν ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο άσχημα.

14. Ανεξαρτησία.
Ενώ στις ώριμες ψυχές αρέσει ο ελεύθερος χρόνος στο σπίτι με αυτούς που θεωρούν σημαντικούς, εκτιμούν επίσης και το χρόνο που μένουν μόνοι με τον εαυτό τους. Γι αυτό να μην αισθάνεστε προσβεβλημένοι αν σας ζητούν κάποιο χρόνο για να μείνουν μόνοι.

15. Αξίζει τον κόπο.
Στο τέλος της ημέρας, το να έχετε σχέση με μια ώριμη ψύχή μπορεί να είναι κάπως δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο, διότι θα είναι εξαιρετικά τρυφερός/η, πιστός/η, και θα κατανοεί τις αναγκες σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Ξύπνα ρε

- Advertisement -

Τελευταία Νέα