fbpx
Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων ο Κωνσταντίνος Τράμπας

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων ο Κωνσταντίνος Τράμπας

Το πρωί της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν οι διεργασίες εκλογής του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, αφού καλωσόρισε τα μέλη του Συμβουλίου αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία :

«Θέλω να επαναλάβω, με αφορμή την σημερινή διαδικασία, ότι είναι πάγια αρχή αυτής της Δημοτικής Αρχής, ο σεβασμός στις δημοκρατικές διαδικασίες αλλά και ο σεβασμός στην αντίθετη άποψη. Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε και να συνεργαστούμε  με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με όλους τους θεσμικούς παράγοντες, με όλους τους φορείς, με όλους τους πολίτες.

Τα επόμενα 4 χρόνια αποτελούν για όλους μας τη χρυσή ευκαιρία για να  αποδείξουμε ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες της Άρτας. Να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, να δουλέψουμε σκληρά, να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Δήμο μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας. Η πολυφωνία, η υγιής αντιπαράθεση και η κατάθεση πολλών και διαφορετικών απόψεων αποτελούν  προϋποθέσεις για τη δημοκρατική και αποτελεσματική λειτουργία της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ως, Δημοτική Αρχή, έχουμε παλέψει για ένα Δήμο  σύγχρονο, νοικοκυρεμένο και πάνω από όλα εξωστρεφή, στις νέες προκλήσεις, στις νέες τεχνολογίες, στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την μεγάλη προσπάθεια είμαστε αποφασισμένοι να την εντείνουμε στα χρόνια που έρχονται .Ελπίζω στη συνεργασία όλων, ώστε μέσα από την διαφορετική πολιτική προσέγγιση να πετύχουμε το άριστο για τον τόπο μας.

Θέλω να ευχηθώ στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους καλή δύναμη και συνεργασία, για μια γόνιμη και παραγωγική θητεία».

Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες για το Δήμο Αρταίων προέκυψαν τα εξής:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Κωνσταντίνος Τράμπας Αντιπρόεδρος, ο Αθανάσιος Μιχάλης και Γραμματέας ο Σπύρος  Τσαρακλημάνης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνέχεια εξέλεξε τα μέλη της  Οικονομικής Επιτροπής και της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  που έχει την εξής σύνθεση:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

Λιόντος Νικόλαος

Σφήκας Δημήτριος

Ταπρατζή – Κοίλια Πολυξένη (Τζένη)

Βασιλάκη Βικτωρία (Βίκη)

Κοσμάς Ηλίας

Καλλώνης Ευστράτιος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Κοτσαρίνης Μιχάλης

Χρηστούλης Σωτήρης

Πλατσούκας Απόστολος

Αγγέλης Χρήστος

Καραγεώργος Γεώργιος

Ζιώβας Βησσαρίων

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ:

Κοτσαρίνης Μιχάλης

Μπουκουβάλας Γιώργος

Γιώτης Χρήστος

Σπάκα Χριστίνα

Νταλάκας Δημήτριος

Ζιώβας Βησσαρίων

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Γαλάνης Παναγιώτης

Ευαγγέλου Δημήτριος

Βασιλάκης Σωτήριος

Σκανδάλης Ευάγγελος

Μάρος Κωνσταντίνος

Καλλώνης Ευστράτιος

Ο κ. Τράμπας, μετά την εκλογή του ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, ανέφερε σε δήλωση του τα εξής:

«Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω το Δήμαρχο για την πολύ τιμητική πρόταση που μου έκανε να είμαι ο Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου για ακόμη μια φορά. Επίσης, όλους τους συναδέλφους των άλλων δημοτικών παρατάξεων που με τη στάση τους στήριξαν την επιλογή αυτή. Η εκλογή μου στη συγκεκριμένη θέση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα και για το λόγο αυτό θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα λειτουργήσω θεσμικά προασπίζοντας τα συμφέροντα όλων των συμβούλων αλλά και όλων των δημοτικών παρατάξεων. Γνωρίζω πολύ καλά τα καθήκοντά μου και θέλω να καταστεί σαφές ότι η θέση του Προέδρου, καταρχήν, έχει ως αποστολή να διαφυλάξει το σεβασμό στη διαφορετική άποψη και προς την κατεύθυνση αυτή σκοπεύω να ασκήσω τα καθήκοντά μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία Νέα

Τι δήλωσε ο CEO του TikTok στο Κογκρέσο σχετικά με τους δεσμούς της εφαρμογής με την Κίνα και την ασφάλεια των εφήβων

Στην πρώτη του ακρόαση στο Κογκρέσο, ο διευθύνων σύμβουλος της TikTok, Shou Chew, προσπάθησε να υποβαθμίσει τους δεσμούς του TikTok με την Κίνα και τη μητρική...

Θερινή ώρα από τα ξημερώματα: Μία ώρα μπροστά οι δείκτες

Τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Μαρτίου η ώρα αλλάζει σε θερινή. Κάτι που σημαίνει ότι μετακινούμε τους δείκτες των ρολογιών μας 60 λεπτά μπροστά. Η...

Ξεκίνησε το Final 4 παίδων στο Μεσσολόγγι – Ζωντανή μετάδοση

Ξεκίνησε σήμερα  Σάββατο 25 Μαρτίου το FINAL FOUR του Πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. στην πόλη του Μεσολογγίου. Το Final Four Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ αναμένεται να είναι συναρπαστικό καθώς υπάρχουν...

Η γαρίδα του Αμβρακικού στις κορυφαίες του κόσμου

H φήμη της γαρίδας του Αμβρακικού ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα, φτάνοντας μέχρι θρυλικές χολιγουντιανές παραγωγές: Μέχρι και ο υπέρ-κατάσκοπος James Bond ζητάει γαρίδες Αμβρακικού...