fbpx
Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεις, "απαντά" στην κρίση ο...

Με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεις, “απαντά” στην κρίση ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Ξεπερνά τα 31 εκ ευρώ το σύνολο των επενδύσεων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών την τελευταία εξαετία.

Οι Ιατρικές καινοτομίες και οι νεότερες εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της Ιατρικής θα βρεθούν για τρεις ημέρες στο επίκεντρο των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας, με τίτλο «Athens Medical Leadership and Innovation Conference (AMLI)»,  που διοργανώνει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με αφορμή τη  συμπλήρωση 32 χρόνων από την ίδρυσή του.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν  σήμερα με τα  νεότερα στην Κοσμητική Ιατρική,  τις εξελίξεις στη Μαιευτική-Γυναικολογία, στην Παθολογία   και η επίσημη έναρξη θα γίνει το απόγευμα από τον Πρόεδρο  του Ομίλου Δρ. Γιώργο Αποστολόπουλου και ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου  Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλου.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Η δημιουργία νέων  θέσεων εργασίας  και οι επενδύσεις,  είναι η απάντηση του Ομίλου  στην κρίση, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του και στην επιστημονική πρωτοπορία.
Μόνο τα δύο τελευταία χρόνια προχώρησε σε επενδύσεις υπερσύγχρονων υποδομών και τεχνολογιών αιχμής άνω των 11 εκ. ευρώ, ενώ το σύνολο των επενδύσεων της τελευταίας εξαετίας ξεπερνά τα 31 εκ ευρώ, δηλώνει ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

Παράλληλα ο Όμιλος από την ίδρυσή του επενδύει σταθερά στην εκπαίδευση , στην επιμόρφωση και στις πρωτοπόρες επιστημονικές μεθόδους.. Δίνει έμφαση στις κλινικές μελέτες και διοργανώνει σημαντικό αριθμό συνεδρίων, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ιατρικών θεμάτων. Στις προτεραιότητες του είναι και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τα θέματα υγείας, ενώ η κοινωνική συνεισφορά έχει ενταχθεί στους κύριους πυλώνες του στρατηγικού του σχεδιασμού.

Στην Ελλάδα ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, με συνολικά 1200 κλίνες, απασχολεί 2.800 συνεργάτες γιατρούς και 3.000 εξειδικευμένους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης. Διαθέτει επίσης ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργασιών που αποτελείται από 390 διαγνωστικά κέντρα, 8 μονάδες αιμοκάθαρσης, καθώς και ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο επίσημων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.  Οι νοσοκομειακές μονάδες του Ομίλου προσφέρουν κορυφαίες και καινοτόμες υπηρεσίες υγείας, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.  Τμήματά του θεωρούνται κέντρα αναφοράς και αριστείας, σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ο Όμιλος έχει επενδύσει σημαντικά σε κέντρα που προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες και μπορούν να αντιμετωπίσουν μια ευρεία γκάμα περιστατικών. Συνεχίζει να επενδύει σταθερά σε ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε πολλούς τομείς, όπως η ρομποτική, χειρουργική, καρδιοχειρουργική, επεμβατική καρδιολογία, ογκολογία, νευροχειρουργική, επεμβατική νευροακτινολογία, γενική χειρουργική, γυναικολογία, ορθοπαιδική, μικροχειρουργική, πλαστική χειρουργική και τεχνητή γονιμοποίηση.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία Νέα

Σε 5 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα στην Κομοτηνή

Σε πέντε μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης, ο νυν αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων και πρώην Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Κομοτηνής, Γιάννης...

Πρωταθλητές οι ερυθρόλευκοι μετά από ματσάρα

Πρωταθλητής για 36η φορά* στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι μετά από έναν δραματικό σε εξέλιξη τελικό επικράτησαν 14-12 στα πέναλτι (10-10 κ.δ.)...

Γ. Στύλιος: Η γεωχωρική τεχνολογία βασικό εργαλείο για τη μετάβαση στην ευφυή γεωργία

Ως έναν από τους κεντρικούς στόχους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χαρακτήρισε τη μετάβαση στην ευφυή γεωργία, ο υφυπουργός, Γιώργος Στύλιος, κατά τον...

Η νέα λειτουργία των Samsung BeSpoke ψυγείων φέρνει τη φωτογραφία σας στην επιφάνειά τους

Η συγκεκριμένη σειρά ψυγείων γνωρίζουμε ότι δίνει τη δυνατότητα αρθρωτού σχεδιασμού μέσα από μια μεγάλη συλλογή χρωμάτων. Όμως με μια νέα επιλογή και με κόστος...