Κύπελλο Ανδρών: Ματαίωση αγώνων και προκρίσεις λόγω των καταστροφικών πλημμυρών

0
494

Η ΕΟΚ προχώρησε στην ματαίωση ορισμένων αναμετρήσεων για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που πλήττουν τη χώρα, καθώς οι δυσμενείς συνθήκες που έχουν προκύψει δεν καθιστούν δυνατή την διεξαγωγή των αγώνων.

Η ματαίωση των αγώνων έχει ως συνέπειτα τις προκρίσεις των αντιπάλων των ομάδων που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με σκορ 20-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΜΓΣ Πανσερραϊκός με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 1η αγωνιστική της B’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω της δυσμενούς κατάστασης του Εθνικού οδικού δικτύου από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΣ Καστοριάς δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΓΣ Αλμυρού – ΑΣ Καστοριάς της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Αλμυρού με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΓΣ Σοφάδων δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα Τρίκαλα Basket – ΓΣ Σοφάδων της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Τρίκαλα Basket με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 1η αγωνιστική της B’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΟ Τρίκαλα δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα Ιωάννινα ΣΚ – ΑΟ Τρίκαλα της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Ιωάννινα ΣΚ με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της A’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΕ Λάρισας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΑΕ Λάρισας– ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της A’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Για τα πέντε σωματεία (Αναγέννηση, Καστοριά, Σοφάδες, Τρίκαλα, ΑΕ Λάρισας) δεν ισχύουν οι κυρώσεις που προβλέπονται από την οικεία προκήρυξη.