fbpx
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ Κ. Χαρακλιάς: Παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος

Κ. Χαρακλιάς: Παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΡΟΣ
Πρόεδρο Δ.Σ Δήμου Αρταίων
κο Κωνσταντίνο Τράμπα
Θέμα: Παραίτηση από τον θεσμό του Δημοτικού Συμβούλου
Αξιότιμε Πρόεδρε του Δημοτικού μας Συμβουλίου κε Τράμπα
Αγαπητέ φίλε Κώστα,
Δια της παρούσης θα ήθελα να σου γνωστοποιήσω την πρόθεση, αναφορικά με την παραίτησή μου από Δημοτικός Σύμβουλος και θα σε παρακαλούσα να γίνει δεκτή.
Υπηρέτησα τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου από το 2014 έως και σήμερα από διάφορες θέσεις ευθύνης, με όλη την εντιμότητα και την ειλικρίνεια που με διακατέχει ως χαρακτήρα και ως άνθρωπο. Προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια με όποιες δυνάμεις διέθετα να οικοδομήσω, μέσω συλλογικής προσπάθειας, και εγώ κάτι καλύτερο για την πόλη που γεννήθηκα, για την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ.
Όμως λόγοι ΚΑΘΑΡΑ προσωπικοί με οδηγούν να σταματήσω, προς το παρόν.
Πάντοτε θα με ενδιαφέρει ο τόπος μου, μιας και τα παιδιά μου – που τώρα είναι μαθητές – θα επιθυμούσα να τα δω να ευημερούν και να προκόβουν στη γενέτειρά τους απαρτιζόμενοι από μια γενιά ενεργών πολιτών.
Αγαπητέ Πρόεδρε, παραδίδω λοιπόν στα χέρια σου, την έδρα μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, μην επιλέγοντας φυσικά την ανεξαρτητοποίηση, γιατί αφ’ ενός αυτό αντίκειται στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την προσωπικότητά μου και αφ’ ετέρου δεν θα ήθελα επ’ ουδενί να διακόψω την ομαλή λειτουργία του Δήμου μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας Δημοτικής αρχής.
Αναμφίβολα μέσα σε λίγες γραμμές δε χωρούν τα αμέτρητα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πρωτίστως στον κόσμο που με στήριξε και μου έδωσε την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας όπως και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς τους συναδέλφους μου και τις υπηρεσίες του Δήμου που 8 και πλέον χρόνια είχαμε μια αγαστή συνεργασία.
Καταλήγοντας, δεν μπορώ παρά να μην ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν κάποιους μπορεί να στεναχώρησα όλο αυτό το διάστημα, μα γνώμονας και κριτήριο μου είναι η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, και ένα μεγαλύτερο ΣΥΓΓΝΩΜΗ για ότι ενδεχομένως δεν πρόφτασα να ολοκληρώσω.
Με εξαιρετική τιμή
Κωνσταντίνος Λ. Χαρακλιάς
Δημότης Αρταίων

Τελευταία Νέα

Πώς ξοδεύουν οι νέοι Έλληνες τα χρήματά τους

Εμφανίζονται σπάταλοι και απαιτητικοί, ωστόσο έχουν ανησυχίες για την ποιότητα της εργασίας και το κλίμα   Έχουν ισχνά οικονομικά αλλά συχνά ακριβά γούστα. Αρκετοί από αυτούς...

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη όταν το μπαλόνι ανεβαίνει;

Η κρίση των κατασκοπευτικών μπαλονιών τροφοδοτεί τις εντάσεις των ΗΠΑ με την Κίνα, θέτοντας τις Βρυξέλλες σε δεσμό.   ΒΕΡΟΛΙΝΟ — Το έπος του κινεζικού κατασκοπευτικού...

Ο 7,7 Ρίχτερ σεισμός που συγκλόνισε την Τουρκία – 1800 τουλάχιστον οι νεκροί – Κατέρρευσαν κτίρια

Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ, κι ένας δεύτερος 7,5 Ρίχτερ μερική ώρα αργότερα, έπληξε την Τουρκία τη Δευτέρα. Μεγαλώνει διαρκώς ο κατάλογος των θυμάτων, μετράει...

Τα λευκά της «Μπάρμπαρα» πάνω στην Αττική – Εικόνες και βίντεο

Έναν λευκό καμβά δημιούργησε στην Αττική το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Η πρωτεύουσα ξύπνησε ντυμένη στα λευκά, καθώς ένα πέπλο χιονιού κάλυψε τις πρώτες...