fbpx
ΑρχικήΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Tesla λανσάρει την ολοκαίνουργια πλατφόρμα της για bitcoin

Η Tesla λανσάρει την ολοκαίνουργια πλατφόρμα της για bitcoin

Η πολυεθνική «Tesla» αποφάσισε να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη και άρχισε να υλοποιεί το project Bitcoin Greece επενδύοντας 1,5 δισ. δολάρια σε Bitcoin.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ζήτησε να κρατηθεί μυστικό το project μέχρι την κυκλοφορία του.

Σήμερα, η Tesla αποκάλυψε επιτέλους το νέο της project, το Bitcoin Greece. Ανακοίνωσε ότι οι Έλληνες πολίτες θα είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν τη νέα αυτή πλατφόρμα μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Η ιδέα ήταν απλή: να δώσει στον μέσο άνθρωπο την ευκαιρία να επωφεληθεί από την έκρηξη των ψηφιακών νομισμάτων. Ακόμα κι αν δεν έχουν καμία απολύτως εμπειρία σε επενδύσεις ή τεχνολογία.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν εκπλαγεί από την ανακοίνωση αυτής της νέας πλατφόρμας που υπόσχεται να βοηθήσει τους ανθρώπους να πλουτίσουν γρήγορα.

Το Bitcoin Greece είναι μια νέα πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, για την οποία η Tesla ισχυρίζεται ότι μπορεί να μετατρέψει οποιονδήποτε σε εκατομμυριούχο σε 3-4 μήνες!

Η Tesla αποκαλεί αυτό το έργο «τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να χτίσετε μια μικρή περιουσία γρήγορα» και καλεί τους ανθρώπους να δοκιμάσουν τη νέα της πλατφόρμα προτού οι τράπεζες προσπαθήσουν να την κλείσουν.

Με το Bitcoin Greece, ένας χρήστης κάνει απλώς μια αρχική κατάθεση στην πλατφόρμα, συνήθως 250, και ο αυτοματοποιημένος αλγόριθμος συναλλαγών ξεκινάει.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ TESLA, ELON MUSK

«Η Tesla προσπαθούσε πάντα να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους σε όλο τον κόσμο, τώρα στοχεύουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους αντί να τους κάνουμε απλώς ευτυχισμένους, θέλουμε όλοι να μπορούν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να πάρουν αυτό που θέλουν».

Ο Musk συνεχίζει:

«Η ολοκαίνουργια πλατφόρμα μας, Bitcoin Greece, θα βοηθήσει τους ανθρώπους να πλουτίσουν ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΤΕΡΑ, αντί να εργάζονται για ένα ασήμαντο ποσό, κάνουμε τα χρήματα να λειτουργούν ΓΙΑ ΕΣΑΣ!»

Ο Musk υπόσχεται ότι όσο το Bitcoin Greece θα παραμείνει σε λειτουργία, οι άνθρωποι που το χρησιμοποιούν θα πλουτίσουν, αλλά οι τράπεζες σε όλο τον κόσμο δεν είναι ευχαριστημένες με αυτή τη νέα πλατφόρμα και προσπαθούν να την κλείσουν, γι’ αυτό ο Musk προτρέπει όλους να το εκμεταλλευτούν πριν απαγορευτεί.

Συνέντευξη με τον Musk

Ίσως εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι μόνο τα δύο τρίτα της περιουσίας των 182,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Musk προέρχονται από τη δουλειά του.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BITCOIN GREECE ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η ιδέα του Bitcoin Greece είναι απλή: να επιτρέψει στον μέσο άνθρωπο να εξαργυρώσει την έκρηξη των κρυπτονομισμάτων, η οποία παραμένει η πιο προσοδοφόρα επένδυση του 21ου αιώνα, παρά το τι πιστεύουν οι περισσότεροι.

Αν και η τιμή του bitcoin έχει πέσει από το υψηλό όλων των εποχών των 60.000 ανά bitcoin, οι επενδυτές συνεχίζουν να αντιστέκονται. Γιατί; Επειδή υπάρχουν χιλιάδες άλλα κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin στα οποία γίνεται διαπραγμάτευση καθημερινά για τεράστια κέρδη.

Μερικά από αυτά τα κρυπτονομίσματα περιλαμβάνουν τα Ripple, Ethereum, Monero, Zcash και αποδίδουν πάνω από 10.000% και περισσότερα για απλούς πολίτες στην Ελλάδα.

Το Bitcoin Greece σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα, ακόμη και σε μια αγορά σε πτώση. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να διαχειρίζεται αυτόματα τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες πωλήσεις, επιτρέποντάς σας να κερδίζετε χρήματα όλο το εικοσιτετράωρο, ακόμα και ενώ κοιμάστε.

Το Bitcoin Greece υποστηρίζεται από μερικά από τα πιο έξυπνα τεχνολογικά μυαλά που έχουν υπάρξει. Richard Branson, Jeff Bezos και Bill Gates, για να αναφέρουμε μερικούς.

Ο Bill Gates και ο Richard Branson συζητούν για το Bitcoin Greece στην CES 2021.

Αυτές οι τεχνολογικές ιδιοφυΐες έχουν δημιουργήσει εταιρείες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για να λύσουν πολύπλοκα προβλήματα όπως οι online πληρωμές, οι υπολογιστές και οι μεταφορές. Σήμερα, αντιμετωπίζουν το παγκόσμιο πρόβλημα της ανισότητας του πλούτου δίνοντας τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε -είτε πλούσιο είτε φτωχό- να κερδίσει αρκετά χρήματα για να ζήσει μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;

Θεωρήσαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση ήταν να δοκιμάσουμε τους ισχυρισμούς του Elon Musk σχετικά με το Bitcoin Greece. Ανοίξαμε λογαριασμό και επενδύσαμε το αρχικό ποσό των 250.

Στη συνέχεια, έπρεπε απλώς να κάνουμε κλικ στο κουμπί “Έναρξη”. Το λογισμικό έκανε μετά όλα τα άλλα για εμάς.

Πριν καν προλάβουμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις όλων, ο Musk μας διέκοψε λέγοντάς μας με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, «πήγα στα 389,42 μετά από μόλις 8 λεπτά».

ΑΝ ΕΊΧΑΤΕ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙ ΜΌΝΟ 100 ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΆ ΝΟΜΊΣΜΑΤΑ ΤΟ 2010, ΣΉΜΕΡΑ ΘΑ ΕΊΧΑΤΕ 75 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Εμείς (με λίγη βοήθεια από τους συναδέλφους μας) αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ξανά την πλατφόρμα που χρησιμοποιούσε ο Musk, για να δούμε αν ήταν πραγματικά δυνατό να βγάλουμε χρήματα μακροπρόθεσμα ή αν ήταν από τύχη.

Εδώ είναι τα γεγονότα: γρήγορα ανακαλύψαμε ότι η πλατφόρμα χρεώνει προμήθεια 2% στα κέρδη που δημιουργούνται από τους χρήστες και πρέπει να κάνετε μια ελάχιστη κατάθεση 250 για να ξεκινήσετε. Αυτά τα χρήματα θα είναι η αρχική σας επένδυση που χρησιμοποιεί το λογισμικό για τις συναλλαγές.

Μάθαμε επίσης ότι ο αλγόριθμος βγάζει χρήματα αγοράζοντας όταν η τιμή ανεβαίνει ΚΑΙ όταν η τιμή πέφτει. Αυτό ονομάζεται short selling και η πλατφόρμα τα χειρίζεται όλα αυτά αυτόματα για εσάς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ BITCOIN ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ:

Ο Musk κατάφερε να κερδίσει 233,18 μετά από 3 ώρες. Για εμάς, πήρε πολύ περισσότερο χρόνο. Η πλατφόρμα χρειάστηκε 20 ώρες για να δημιουργήσει ένα κέρδος 192,19, το οποίο μας εντυπωσίασε πραγματικά! Δεν έχω κάνει ποτέ συναλλαγές στη ζωή μου, αλλά εκεί μπορέσαμε να βγάλουμε εύκολα χρήματα.

Χρειαστήκαμε περίπου 25 λεπτά την ημέρα για να ελέγξουμε τα αποτελέσματα και μετά από 5 ημέρες η πλατφόρμα είχε συγκεντρώσει το απίστευτο ποσό των 630. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 252% από την αρχική μας κατάθεση. Γρήγορα πείστηκα για τα οφέλη αυτής της πλατφόρμας.

Μετά από 7 ημέρες, η αρχική μας επένδυση είχε φτάσει τα 1.930. Τότε ήταν που όλα επιταχύνθηκαν στο μυαλό μου, σκεφτόμενος όλες τις δυνατότητες που είχα στη διάθεσή μου. Είναι περισσότερα χρήματα από όσα έβγαλα στη δουλειά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πέρασα λιγότερες από 3 ώρες στην πλατφόρμα.

Αποφάσισα να διατηρήσω ενεργό τον λογαριασμό μας για συνολικά 15 ημέρες, γιατί ήθελα να δω πόσο μακριά θα μπορούσε να φτάσει το υπόλοιπό μου. Ο λογαριασμός μας τελικά κορυφώθηκε στα 7.380,10, αλλά στη συνέχεια έχασε -79,51 σε μία συναλλαγή. Κοίταξα το ιστορικό μας και ανακάλυψα ότι δεν κέρδιζαν όλες οι συναλλαγές, ορισμένες μάλιστα έχασαν χρήματα.

Η πλατφόρμα δεν είναι μαγική, αλλά διαπιστώσαμε ότι το 87% των συναλλαγών μας αποδείχθηκε κερδοφόρο, το καθαρό αποτέλεσμα ήταν 7.300,59 με αρχική κατάθεση 250. Μου πήρε λιγότερο από 3 ώρες δουλειά την εβδομάδα και καμία απολύτως τεχνική ή οικονομική εμπειρία.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω screenshot, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία “Ανάληψη Κεφαλαίων” για να κάνω ανάληψη των 7.300,59 από τον λογαριασμό μου.

Συνολικά καταφέραμε να κερδίσουμε 7.300,59. Αποφασίσαμε να κάνουμε ανάληψη των χρημάτων και να τα μοιραστούμε μεταξύ μας.

Σημαντική σημείωση: Χρειάστηκαν 48 ώρες για να κατατεθούν τα χρήματά μου στον προσωπικό μου τραπεζικό λογαριασμό.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Προς το παρόν, οι αναγνώστες μας μπορούν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα καταθέτοντας μόλις 250. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη αυτού του ποσού ανά πάσα στιγμή.

Λαμβάνοντας υπόψη την ταχεία αύξηση της δημοτικότητας της πλατφόρμας συναλλαγών, αυτή η ελάχιστη αρχική κατάθεση ενδέχεται να αυξηθεί σύντομα!

Είναι σημαντικό να εγγραφείτε άμεσα, καθώς δεν γνωρίζουμε πόσες θέσεις θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα.

Θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τρία βήματα για να ξεκινήσετε:

1. Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό

2. Ελάχιστη κατάθεση 250

3. Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα συναλλαγών για να κερδίσετε χρήματα

Σημείωση: Μπορείτε να αποσύρετε τα κέρδη σας ή την αρχική σας κατάθεση ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας το κουμπί «Ανάληψη» στην πλατφόρμα.

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ BITCOIN GREECE (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ )

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεστε είναι ο υπολογιστής, το smartphone ή το tablet σας με πρόσβαση στο ίντερνετ. Δεν χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες, εκτός από το να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή και πώς να πλοηγείστε στο ίντερνετ. Δεν χρειάζεστε καμία εμπειρία στην τεχνολογία ή στα κρυπτονομίσματα, γιατί το λογισμικό και ο προσωπικός σας επενδυτής σας εγγυώνται κέρδη.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του προγράμματος είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε θέλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα, είτε είναι 5 ώρες την εβδομάδα είτε 50 ώρες την εβδομάδα. Απλώς αρχίστε να επιβεβαιώνετε τις συναλλαγές με τον προσωπικό σας επενδυτή όποτε θέλετε και μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα ανά πάσα στιγμή (δεν ξέρω γιατί να το κάνετε αυτό).

- Advertisement -

Τελευταία Νέα