fbpx
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022
Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Γεροβασίλη: Ουρές ταλαιπωρίας για ένα rapid test

Γεροβασίλη: Ουρές ταλαιπωρίας για ένα rapid test

Σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη για τη ντροπιαστική ταλαιπωρία των ατέλειωτων ουρών στην Άρτα.

Τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε όλοι μιας μια απίστευτη ταλαιπωρία,ανασφάλεια,αγωνία, αλλά και καταρράκωση της αξιοπρέπειάς μας.

Εκατοντάδες συμπολίτες συνωστίζονται σε ουρές στο δρόμο για ένα rapid test,καθώς η μετάλλαξη «Όμικρον» καλπάζει και όλοι μας έχουμε είτε στο οικογενειακό είτε στο φιλικό είτε στο εργασιακό μας περιβάλλον, δικούς μας ανθρώπους που έχουν μολυνθεί.

Η εικόνα των ατέλειωτων ουρών επί ώρες, οι οποίες από μόνες τους θα μπορούσαν να αποδειχθούν εστίες μετάδοσης, δεν συνάδει με την εικόναμιας σύγχρονης Πολιτείας που σέβεται τον πολίτη.

Είναι, όμως, το επακόλουθο μιας εμμονικής και εν τέλει αντικοινωνικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, η οποία αρνείται πεισματικά να πράξει τα αυτονόητα:

– Να ορίσει περισσότερα σημεία διενέργειας rapid tests σε όλο το Νομό Άρτας

– Να αποδεχθεί επιτέλους την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία και να προχωρήσει σε μαζική συνταγογράφηση και διενέργεια δωρεάν PCR tests για όλους.

Η αδικαιολόγητη και επικίνδυνη έλλειψη προετοιμασίας και σχεδίου δεν δικαιολογεί την αλλοπρόσαλλη οδηγία, εν μέσω έκρηξης κρουσμάτων, να συνιστάται στους πολίτες να εφησυχάζουν μόνο με rapid tests, τη στιγμή που οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι αυτά πολλές φορές έχουν ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα.

Ούτε το κύμα της ακρίβειας επιτρέπει  στο μέσο πολίτη να διαθέτει εκατοντάδες ευρώ για τη διενέργεια αξιόπιστων μοριακών τεστ για την οικογένειά του.

Οι πολύωρες ουρές αποδεικνύουν ότι οι συμπολίτες συναισθάνονται την ατομική τους ευθύνη. Και ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία συναίσθηση για τη δική της ευθύνη απέναντι στους πολίτες αυτής της χώρας.

Είναι καιρός να πάρουμε πίσω τη ζωή μας και την αξιοπρέπειά μας.

Και να κάνουμε μια νέα αρχή. Είναι θέμα ζωής.

Τελευταία Νέα

Γεροβασίλη:Απαράδεκτες και Αδικαιολόγητες Καθυστερήσεις

Η Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γεροβασίλη Όλγα κατέθεσε προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών την από 30.10.2022 Επιστολή Διαμαρτυρίας των Φορέων της Δ.Ε. Θεοδωριάνων του Δήμου Κεντρικού Τζουμέρκων, Άρτας σε...

Η αιθαλομίχλη «πνίγει» το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

Η αιθαλομίχλη επέστρεψε και «πνίγει» το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Η εικόνα των τελευταίων ημερών είναι ανάλογη εκείνης που είχε καταγραφεί τις δυσκολότερες ημέρες των μνημονιακών...

Ο Δήμος Αρταίων ξεκινά την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία η 3η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία. Μια μέρα που υπογραμμίζει...

Α.Λ.Φ.Α. 93΄-Πύρρος Αρταίων 59-80 : 4η νίκη για τον Πύρρο Αρταίων

Έχοντας σε τρομερή κατάσταση τους Κωσταπαππά και Χίντζιο που σημείωσαν από 21 και 20 πόντους αντίστοιχα ο Πύρρος Αρταίων κυριάρχησε στο Αγρίνιο επί της...