fbpx
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΔελτίο τύπου απάντηση της ΑΚ Πύρρος Αρταίων για τον αγώνα με την...

Δελτίο τύπου απάντηση της ΑΚ Πύρρος Αρταίων για τον αγώνα με την ΑΕΔΠ

Με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου 9/12/2022, ΑΚ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ- ΑΕΔΠ ΑΡΤΑΣ
Κύριοι της ΑΕΔΠ Άρτας.
Με λύπη διαβάσαμε το δελτίο τύπου που δημοσίευσε η ιστορική ομάδα σας λίγες ώρες μετά τον αγώνα μεταξύ μας.
Με λύπη διαβάσαμε τις παρατηρήσεις για αποδυτήρια και πάγκους. Τα θεωρούμε κακόβουλα. Όλες οι ενέργειες έγιναν σύμφωνα με όσα ορίζονται από τους κανόνες.
Με λύπη βλέπουμε ότι αναφέρεστε στους διαιτητές. Απορούμε πώς σας έκαναν εντύπωση αναφορές σε διαιτησία, σαν να μην έχετε ξανακούσει ή ξαναπεί οι ίδιοι σχόλια αντίστοιχα. Δυστυχώς στον αγώνα είχατε τον χαιρέκακο στόχο να παρατηρήσετε τα πάντα από την αντίπαλη ομάδα ώστε να βρείτε πατήματα, όχι για να την νικήσετε στο παρκέ, αλλά να την σχολιάσετε με κακοήθειες.
Με λύπη διαπιστώσαμε το ψεύτικο, ειρωνικό και με εμπάθεια λόγο σας, ο οποίος απευθυνόταν προσωπικά σε δύο άτομα. Θα απαντήσουμε ως ομάδα, παραβλέποντας το φθονερό και στοχοποιημένο ύφος σας, θεωρώντας το μια ακόμη κακή στιγμή σας.
Με λύπη σχολιάζουμε την αναφορά σας σε έναν 22χρονο παίκτη μας. Η συμπεριφορά ενός αθλητή, πάνω στην ένταση του αγώνα, ποτέ δεν έχει σχολιαστεί με τέτοιον απαράδεκτα, ψευδή, μοχθηρό και αντιαθλητικό τρόπο.
Να σημειώσουμε ότι οι αθλητές μας έχουν φίλους σε όλες τις ομάδες της περιοχής. Όταν βρίσκονται στην κερκίδα να δουν αγώνες τους, τους χειροκροτούν και τους επιβραβεύουν στη νίκη ή στην ήττα. Χαιρόμαστε που ασχολείστε με το ήθος της κερκίδας. Δυστυχώς είστε κοντόφθαλμοι.
Με λύπη διαβάσαμε την κριτική σας για τον ομοσπονδιακό προπονητή, καθηγητή φυσικής αγωγής, κύριο Γεώργιο Κωσταπαππά την οποία ικανότητα, γνώση και ιδιότητα προσβάλατε με ανάρμοστο, κακεντρεχή τρόπο, προσβάλλοντας ταυτόχρονα την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συναθλητές του, τους συνεργάτες του, τον κόσμο, τα παιδιά που τον εμπιστεύονται σαράντα χρόνια τώρα στα σχολεία, στις ακαδημίες, τα γήπεδα και την Εθνική ομάδα. Ευτυχώς αναγνωρίσατε την προσφορά του και την ιστορία του, στο αρτινό μπάσκετ, έστω και με τον άσχημο τρόπο υπόδειξης προς τον γιο του, καθώς και την επιτυχία του με την άνοδο, στο παρελθόν, της ομάδας σας στην Γ εθνική.
Με λύπη βλέπουμε ότι χρόνια τώρα, πάρα την δικαστική απόφαση, από την μήνυση που μας έχετε στο παρελθόν καταθέσει, υπέρ της Α. Κ ΠΎΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ, συνεχίζετε να διαιωνίζετε ένα μίσος για κάτι που δεν μπορούμε καν να σχολιάσουμε. Αντιλαμβάνεστε το νομικό πρόβλημα που δημιουργείται με τη χρήση της λέξης <κλεμμένο>; Όσο για την ηθική, η ιστορία και τα ιστορικά ονόματα δεν αγοράζονται ούτε πουλιούνται, αλλά ανήκουν σε όλους όσους τα τίμησαν, τα σέβονται και τα προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με λύπη διαπιστώνουμε το προχειρογραμμένο δελτίο σας, να υπογράφεται και να γίνεται αποδεκτό από φίλους. Χαιρόμαστε που παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μας, αλλά βλέπουμε ότι εμπαίζετε την αθλητική μας φιλοσοφία, η οποία δεν μπορεί να επιδράσει στη δική σας, εκτός αν έχετε αρρωστημένα προσκολληθεί σε αυτή.
Ευχόμαστε τα αρχαία ρητά σας, να είναι οδηγοί στην πορεία σας. Δυστυχώς το δελτίο τύπου που δημοσιεύσατε, καμία αξία δεν σας έδωσε ως νικητές. Καλή συνέχεια στο έργο σας.
Θεωρούμε την ομάδα μας νικήτρια στον αγώνα της 10/12/2022. Ευχαριστούμε τους αθλητές μας για την άψογη αγωνιστική εμφάνιση. Καμαρώνουμε για τα παιδιά μας. Ευχαριστούμε τους γονείς και τον κόσμο για τα μηνύματά του και την στήριξή του.
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Κατσαούνου Αφροδίτη
- Advertisement -

Τελευταία Νέα