fbpx
ΑρχικήΗΠΕΙΡΟΣΚινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες στα Ιωάννινα

Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες στα Ιωάννινα

Κάλεσμα προς όλους απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων για την συγκέντρωση Τετάρτη 1-2-2017 στις 11 το πρωί έξω από τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και στις 12 το μεσημέρι στην Εφορία στη Δόμπολη που οργανώνουν οι μικρομεσαίοι αγρότες, κτηνοτρόφοι, πτηνοτρόφοι του Ν. Ιωαννίνων. Η ανακοίνωση αναφέρει:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργάτες, αγρότες, κτηνοτρόφοι.

Να βάλουμε τις ανάγκες μας και τη ζωή μας πάνω από τη μηχανή του χρέους που καταβροχθίζει τον πλούτο που παράγουμε, από τους «ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς» και τη «δημοσιονομική προσαρμογή» , στο βωμό των οποίων των οποίων θυσιάζονται οι κοινωνικές δαπάνες και τα δικαιώματά μας, από τους νόμους των αγορών και των τραπεζών που μας ξεζουμίζουν, από τις απαιτήσεις των νέων «επενδυτών» και της συγκέντρωσης της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια.

Να βάλουμε τις ανάγκες και τη ζωή μας πάνω αλλά και απέναντι  στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που βρίσκεται – χρόνια τώρα, αλλά και στην εποχή των μνημονίων – πίσω από κάθε αντεργατικό, αντιαγροτικό μέτρο. Υπάρχει ζωή και έξω από το Ευρώ και την Ε.Ε.

Να βάλουμε τις ανάγκες μας και τη ζωή μας πάνω από τα τρία μνημόνια και κάθε κυβέρνηση ή μηχανισμό που τα προωθεί.

Αυτός ο αγώνας μας βρίσκει όλους στην ίδια πλευρά.

Ας τον δώσουμε ενωμένοι, με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα.

Κανένας συμβιβασμός, καμία αναμονή. Οι αγώνες στα χέρια των αγωνιζόμενων.

Για να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική της Συγκυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

- Advertisement -

Τελευταία Νέα