ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ"Πρώτη" για την Α.Ε. Δόξας Πύρρου Άρτας - Πηγές Κωστηλάτας

“Πρώτη” για την Α.Ε. Δόξας Πύρρου Άρτας – Πηγές Κωστηλάτας

Έναρξη της σεζόν για την ΑΕ Δόξας Πύρρου Άρτας – Πηγές Κωστηλάτας.

Δουλειά έπιασαν οι αθλητές της ΑΕΔΠ Άρτας – Πηγές Κωστηλάτας, με τους στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο να τίθενται υψηλά. Με “ηχηρές” προσθήκες στον επιτυχημένο κορμό της προηγούμενης περιόδου, η ομάδα της Άρτας φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο Πρωτάθλημα της National League 2. 

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, οι αθλητές πραγματοποίησαν την Τετάρτη (21/8), την πρώτη τους προπόνηση στο ΔΑΚ Άρτας (και όχι στο Τ9, λόγω του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλλεϋ που διεξάγεται στην πόλη μας τις προσεχείς μέρες).

Coach Κώστας Μάνθας

Στο τιμόνι θα είναι και την νέα σεζόν ο Αρτινός κόουτς Κώστας Μάνθας, ενώ έχει προγραμματιστεί σειρά φιλικών αγώνων μέχρι και τα τέλη του Σεπτεμβρίου με ομάδες της ευρύτερης περιοχής οι οποίες επίσης συμμετέχουν σε Εθνικές κατηγορίες.

Το Πρωτάθλημα της National League 2 ξεκινά την Κυριακή 6/10/24, με την ΑΕΔΠ Άρτας – Πηγές Κωστηλάτας, να υποδέχεται την ομάδα της Παναχαϊκής. Η στήριξη του φίλαθλου κοινού της πόλης μας, θα αποτελέσει και φέτος σημαντικό παράγοντα προς την επιτυχία.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και άτομα που παίζουν βόλεϊ

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που κάνουν πολεμικές τέχνες και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, φανέλα μπάσκετ και κείμενο

- Advertisement -

Τελευταία Νέα