ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΤο υπαίθριο θέατρο της Άρτας υποδέχτηκε τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Το υπαίθριο θέατρο της Άρτας υποδέχτηκε τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Γέλιο μέχρι δακρύων προσέφερε την Δευτέρα 12/8 στο υπαίθριο θέατρο της Άρτας ο δημοφιλής κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας. Ο κ. Τσουβέλας προσέφερε στους συντοπίτες του γέλιο, χαμόγελα και στιγμές διασκέδασης μέσα από την παράσταση stand- up comedy “Αλήθειες”, που έλαβε χώρα στο υπαίθριο θέατρο του Δ. Αρταίων στο παραποτάμιο πάρκο. Η παράσταση ήταν sold- out, και για το λόγο αυτό  πραγματοποιήθηκε  και δεύτερη παράσταση στις 13 /08 στις 9.15 στον ίδιο χώρο.

Συναντήσαμε τον κ. Τσουβέλα λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής παράστασης και μιλήσαμε για τις παραστάσεις του που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, αλλά και τις επικείμενες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της δουλειάς του, που αντικατοπτρίζεται στα χαμογελαστά πρόσωπα των θεατών που τον παρακολουθούν σε κάθε παράσταση, σε κάθε live. Με ταπεινότητα, αλλά και προσήλωση στη δουλειά του, χαρίζει γέλιο μέχρι δακρύων, ενώ δεν διστάζει να σχολιάζει και να εκφράζει άποψη για όλα τα κοινωνικά κυρίως θέματα της χώρας μας. Ο ίδιος δηλώνει για αυτό “Είναι πολύ σημαντικό για όσους έχουν το “λόγο” να εκφράζονται δημόσια και ελεύθερα για τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία μας, την καθημερινότητά μας και τη ζωή μας γενικότερα. Μου αρέσει να σέβομαι τον συνομιλητή μου και πάντα τον βάζω απέναντί μου ως ισότιμο συνομιλητή, χωρίς να μειώνω την άποψη κανενός. Σέβομαι κάθε άποψη, ωστόσο έχω μάθει να εκφράζομαι κι εγώ με βάση τις αξίες μου και τα πιστεύω μου, ακόμη κι αν καμιά φορά δεν αρέσουν αυτά που λέω, οι “αλήθειες” μου…Στο τέλος ξέρω ότι ακόμη κι αυτοί που διαφωνούν μαζί μου, σέβονται το ότι εκφράζομαι και στηρίζω τα λεγόμενά μου”.

 

Όσον αφορά τις παραστάσεις του δημοφιλούς κωμικού, να επισημάνουμε ότι αυτές σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια του χειμώνα που μας πέρασε με το κοινό να φτάνει τους τρεις χιλιάδες θεατές σε κάθε live. Ο κ. Τσουβέλας δήλωσε “Πολύ μεγάλες παραστάσεις πραγματοποιήσαμε στην Αθήνα όλο τον χειμώνα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε και με τίμησε με την παρουσία του σε αυτές, στο Θέατρο Λυκαβηττού, στο Θέατρο Πέτρας και αλλού, αλλά και σε κάθε live η συμμετοχή του κόσμου που αγγίζει τις τρεις χιλιάδες με συγκινεί! Τα δίνω όλα πάνω στη σκηνή και ο κόσμος το εισπράττει αυτό, και είναι κάτι που με χαροποιεί. Το επόμενο διάστημα έχουμε προγραμματίσει ακόμη μια παράσταση στο Βεάκειο Θέατρο, άλλη μια στο Κηποθέατρο Παπάγου και 30 Αυγούστου θα είμαι στην Ηλιούπολη. Ενώ πολλά live έχω και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αυτό το διάστημα. Να αναφέρω ότι στις 28 Νοεμβρίου βγαίνει στους κινηματογράφους η ταινία μας με τίτλο “Η συμμορία της συμφοράς”, που θα προβληθεί σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ενώ από τα μέσα Οκτώβρη ξεκινάω μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία σε 16 πόλεις σε όλη την Ευρώπη!”.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής του περιοδείας, για την οποία εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε μέσα από το site motioncomedy.com:

18-19/10 The Embassy Room Βρυξέλλες

20/10 Comedy Cafe Άμστερνταμ

21/10 Urania Theatre Κολωνία

22/10 Carlitos Comedy Club Λουξεμβούργο

23/10 Comedy Haus Ζυρίχη

24/10 Mr. Pickwick Pub Γενεύη

25/10 TBA Νυρεμβέργη

26/10 Theatre Am Olgaeck Στουτγκάρδη

27/10 Shamrock Pub Μόναχο

28/10 Kulturhaus Theatre Φρανκφούρτη

29/10 Cosmic Comedy Club Βερολίνο

30/10 Indra Musikclub Αμβούργο

31/10 Maffia Comedy Club Στοκχόλμη

1/11 Teater Play Κοπεγχάγη

2/11 Tunnel Live Βιέννη

3/11 Bo Theatre Παρίσι

Της Ειρήνης Κατσούλα

ΠΗΓΗ

- Advertisement -

Τελευταία Νέα