fbpx
ΑρχικήΤΑΞΙΔΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ θεατρική ομάδα "Υπόθεσις 19" στο 2ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας

Η θεατρική ομάδα “Υπόθεσις 19” στο 2ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας

Το 2ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας διοργανώνεται στην Άρτα το τριήμερο από Παρασκευή 24 έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Στο φεστιβάλ θα συμμετάσχει και η θεατρική ομάδα “Υπόθεσις 19” της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 21:15 θα παρουσιάσει απόσπασμα  της επιτυχημένης παράστασης  “Παίζουμε τον δολοφόνο”, σε σκηνοθεσία  Αφροδίτης Κατσαούνου.

Επίσης  μέλη της ομάδας συμμετέχουν σε έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο. Ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας  είναι “seven”  σε συνεργασία  με τη φωτογραφική ομάδα “ΦωτΟΑρτ”.

Picture

Στο θεατρικό απόσπασμα “Παίζουμε τον δολοφόνο” παίζουν με σειρά εμφάνισης: Καρέζος Γεώργιος, Παπαφώτη Δήμητρα,  Παπαβασιλείου Γεώργιος,  Χαλκιάς Βασίλης, Σακαγιάννη Μαριάνθη, Μπότσαρη Αναστασία, Κολιού Ελένη, Παπαϊωάννου Αριστοτέλης, Φελεκης Ιωάννης, Βαρέλη Παρασκευή, Νάτσιου Καλλιόπη, Παπαδημητρίου Ευαγγελία.

Ήχος: Αθανασίου Χρήστος, Καραντζιάς Γεώργιος
Υποβολέας: Σγώρα Κωνσταντίνα
Σκηνικά: Παππάς Χρήστος, Σωτήρης Γούσιας

Λίγα λόγια για το 2ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας

Picture

Στο 2ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας που διοργανώνεται στην Άρτα, θα συμμετάσχουν έξι συγγραφείς, εκ των οποίων ένας (Άρνε Νταλ) από την Σουηδία, ενώ το παρόν της θα δώσει και η Ιωάννα Πετρίδου που είναι η διοργανώτρια του αντίστοιχου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Αθηνών, προσθέτει.

Οι συγγραφείς που θα συμμετάσχουν είναι:

Ο κορυφαίος Ευρωπαίος στο είδος της αστυνομικής λογοτεχνίας, Σουηδός, Άρνε Νταλ που παρεμπιπτόντως το πρώτο του μυθιστόρημα ήταν εμπνευσμένο από την σφαγή στην Χίο, ενώ έχει συγγράψει και πάρα πολλά άλλα βιβλία που έχουν γίνει best sellers.

Ο μαθηματικός – συγγραφέας Τεύκρος Μιχαηλίδης που έχει συγγράψει πλήθος βιβλίων, ενώ η κινηματογραφική ταινία «Έτε- ρος εγώ του Σωτήρη Τσαφούλια, είναι βασισμένη στο διήγημά του «Περίπτωσις αυτοδικίας» και στηρίζεται στις ιδιότητες των φίλιων αριθμών.

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης, συγγραφέας αστυ- νομικών μυθιστορημάτων, όπου ζει μεταξύ Ελλάδας, Σουηδίας και ΗΠΑ και θα είναι και ο μεταφραστής του Σουηδού καλεσμένου Arne Dahl.

Ο Κώστας Στοφόρος, συγγραφέας και δημοσιογράφος που θα μιλήσει για τα βιβλία του ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην πραγματοποίηση του κυνηγιού του θησαυρού, που θα είναι τόσο για τους μικρούς φίλους την Κυριακή 26 Νοεμβρίου αλλά και του κυνηγιού του θησαυρού για ενήλικες με Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, όπου θα εμπλακούν τα μνημεία της πόλης μας και η ιστορική τους διαδρομή.

Ο εξαιρετικός συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Γρήγορης Αζαριάδης, που έχει ένα μεγάλο συγγραφικό έργο στο είδος αυτό.

Ο συγγραφέας Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης με πλούσιο συγγραφικό έργο με ποικίλη θεματολογία.

Δείτε το τρέιλερ:
- Advertisement -

Τελευταία Νέα