fbpx
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΛύγισε στα πέναλτι ο εξαιρετικός ΝΟΒ

Λύγισε στα πέναλτι ο εξαιρετικός ΝΟΒ

Μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βουλιαγμένη, με την Μπαρτσελονέτα να χρειάζεται τα πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Βουγιασίνοβιτς.

Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 9-9, όμως στη διαδικασία των πέναλτι ο Πότερ απέκρουσε το πέναλτι του Τρούλου και έδωσε την τρίτη θέση στην Μπαρτσελονέτα.

Τεράστια εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος και Τρούλος, ενώ η Βουλιαγμένη πήρε κάτι απ’ όλους τους παίκτες της.

Δεδομένα η παρουσία του ΝΟΒ στο Final 8 ήταν εξαιρετική. Νίκησε την Μπρέσι η οποία ήταν πρώτη στον δεύτερο όμιλο, δυσκόλεψε για δύο οκτάλεπτα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο και έφτασε μέχρι τα πέναλτι τον αγώνα με την Μπαρτσελονέτα.

Μπαρτσελονέτα – Βουλιαγμένη 14-13 πεν, 9-9 κ.δ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 3-2, 2-3

Μπαρτσελονέτα: Αγκίρε, Φαμέρα, Μάτκοβιτς 1, Μουναρίθ 1, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 1, Παβιγιάρ, Φερνάντεθ, Ταχούλ 1, Περόνε 1, Μπιέλ 2, Μπούστος, Πόρτερ

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 5, Τρούλος 3, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

- Advertisement -

Τελευταία Νέα