ΑρχικήΤΑΞΙΔΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΚαταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας στο Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ...

Καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας στο Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ μέσα από τα μάτια τους

Το ημερολόγιο της ‘Αννας Φρανκ’ μέσα από τα μάτια των εφήβων μαθητών  των τμημάτων ΓΕ2 και ΓΕ3 του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας σε σενάριο διασκευασμένο από τα ίδια τα παιδιά που το διαμόρφωσαν κατά την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού έργου ‘eTwinning ‘ Herit@ge Matters ‘ παρουσιάστηκε και καταχειροκροτήθηκε χθες στην κατάμεστη από κόσμο Θεοφάνειο Αίθουσα.

Εμπνευσμένα από τις σκέψεις και τα συναισθήματα της 13/χρονης εβραιοπούλας απάντησαν με το δικό τους τρόπο στο ‘ημερολόγιο’ σε μια μοναδική και εξαιρετικά αξιόλογη παράσταση που δημιούργησαν.

Το σενάριο διασκεύασαν οι μαθητές : Ηλίας Σουρτζής, Αγλαΐα Φώτογλου, Δεσποινα Μπειντάρη,Παναγιώτα Ροντογιάννη, Φωτεινή Γιαννούλη,Μαρία Αυγερινού,Μελίνα Μπίτου με τη βοήθεια και της συμβολή της καθηγήτριας Θάλλειας Βαγγέλη.

Έπαιξαν οι μαθητές :Ηλίας Σουρτζής , Μαρία Αυγερινού,Μελίνα Μπίτου, Δέσποινα Μπειντάρη, Δημήτρης Γιοβάνος,Δανάη Κουμάση,Κατερίνα Σακκά ,Θωμάς Δημόπουλος,Μυρτώ Παπουτσή,Αγλαΐα Φώτογλου,Βαγγέλης Μπενετάτος,Φίλιππος Καραμέτσης,Δημοσθένης Ρούσσος,Παναγιώτα Ροντογιάννη,Άννα-Μαρία Κυριάκη, Δάφνη Κόφφα, Θέμιδα Αργυρού ,Ευαγγελία Γαζή,Ανδρέας Γαζής,Νίκος Τσάτσος,Μάριος Ντούσκας,Βασίλης Τσούτσης.

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

- Advertisement -

Τελευταία Νέα