fbpx
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝίκες για τους «Big Four» σε πρεμιέρα μετά από 24 χρόνια!

Νίκες για τους «Big Four» σε πρεμιέρα μετά από 24 χρόνια!

Χρειάστηκε να περάσουν 24 χρόνια για να νικήσουν σε πρεμιέρα πρωταθλήματος Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά…
Ολυμπιακός:
Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση από την έναρξη της σεζόν, ο Ολυμπιακός έκανε ονειρεμένη πρεμιέρα στη Σούπερ Λίγκα και συντρίβοντας 6-1 τη Βέροια στο «Γ. Καραϊσκάκης», έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως θα… πουλήσει ακριβά το τομάρι του για να παραδώσει τα σκήπτρα στους έτερους διεκδικητές του τίτλου!
Αυτή, δε, ήταν η καλύτερη επίδοση των Πειραιωτών σε εναρκτήριο ματς πρωταθλήματος, μετά το 6-0 επί του Εθνικού Αστέρα πριν 16 χρόνια, και η δεύτερη φορά, μετά από εκείνο το ματς του 2000, που πετυχαίνουν έξι τέρματα σε πρεμιέρα!Χατ-τρικ σημείωσε ο Ιντέγε, απίθανος ο Μάριν, ντεμπούτο για Καρντόσο!

Ο Ολυμπιακός τούς «απάντησε»

 

Παναθηναϊκός:

Είναι νωρίς και ο αντίπαλος ήταν ασθενής, αλλά ο Παναθηναϊκός στη Λιβαδειά έδειξε πως είναι ικανός να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.
Ο Παναθηναϊκός έκανε εμφατική εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο η νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο πέρασε από τη Λιβαδειά, που συνιστούν μήνυμα προς τους ανταγωνιστές του πως φέτος είναι ικανός να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του τίτλου.
Οι «πράσινοι» άφησαν στην άκρη τα… πεταμένα ημίχρονα του πρόσφατου παρελθόντος. Μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο, έπιασαν τον αντίπαλο από τον λαιμό και κυριάρχησαν, δίχως υπερβολή, σε όλο το 90λεπτο. Καταπληκτικοί Γουακάσο και Λεντέσμα, οι οποίοι… άνοιξαν λογαριασμό με την πράσινη φανέλα στο 8’ και στο 37’ αντίστοιχα, ενώ ο Λέτο έβαλε «το κερασάκι στην τούρτα» στο 77’. «Μέσα» σε όλα τα γκολ ο… δημιουργός Μπεργκ, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Αργεντινός έκανε το 1-0, έδωσε την ασίστ για το παρθενικό γκολ ΚΑΙ του Γκανέζου, ενώ έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Μέστο, για το «σερβίρισμα» του Ιταλού στο τρίτο γκολ των «πράσινων».

Ένας Παναθηναϊκός διεκδικητής!

 

Α.Ε.Κ:

Η ευκολία με την οποία φτάνει στο γκολ η φετινή ΑΕΚ, όπου έδειξε και στο χθεσινό 4-1 επί της Ξάνθης, έχει ως αποτέλεσμα… ρεκόρ.
Η «Ένωση» πέτυχε τέσσερα γκολ σε πρεμιέρα πρωταθλήματος (κι ας ήταν για την τρίτη αγωνιστική) για πρώτη φορά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Η προηγούμενη ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου του 1999, όταν είχε έρθει ισόπαλη 4-4 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Η ΑΕΚ έλαμψε χάρη στα δύο μεγάλα αστέρια της. Ο Πατίτο απέδειξε πως είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και ο Ούγκο Αλμέιδα για τον οποίο ακόμα και τη μέρα που πήγαινε να τον αποκτήσει η ΑΕΚ ακουγόταν στον αέρα γκρίνια.

Έριξε «ντόρτια» χωρίς να φορτσάρει η ΑΕΚ

 

Π.Α.Ο.Κ :

Με τον Ροντρίγκες να κάνει «όργια» και τους συμπαίκτες του να… κρύβουν την μπάλα, ο εντυπωσιακός ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα 2-1 του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα και «έσβησε» την περσινή του τιμωρία (-3).Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός, έπαιξε ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο και επικράτησε πολύ εύκολα 2-1 του Παναιτωλικού, μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα. Άψογος και αμυντικά (εκτός της τελευταίας φάσης στο ματς) ο «δικέφαλος του βορρά» που δεν κινδύνεψε από τους φιλοξενούμενους, πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν και έχει πλέον… μηδέν βαθμούς, καθώς κουβάλαγε τιμωρία (-3) από το περσινό ματς Κυπέλλου που δεν κατέβηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τρομερός Γκάρι Ροντρίγκες, εξαιρετικοί Μπίσεσβαρ και Τζάλμα Κάμπος.

inner

- Advertisement -

Τελευταία Νέα