fbpx
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ "πρώτη" του Εθνικού Φιλιππιάδας

Η “πρώτη” του Εθνικού Φιλιππιάδας

Ακόμη μια ομάδα Γ’ Εθνικής μπήκε στο «μαραθώνιο» της προετοιμασίας, πρόκειται για την γειτονική ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Παρουσία του Προέδρου της ομάδας Λιόντου Αθανάσιου και των μελών Μαγκλάρα Κώστα, Οικονόμου Γιώργου και Κατέρη Παντελή πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της ομάδας η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Προπονητής της ομάδας τη νέα χρονιά θα είναι ο Γιώργος Γιάννος με προπονητή τερματοφυλάκων τον Νίκο Λάκκα. Συνολικά στην πρώτη προπόνηση παρευρέθησαν 24 ποδοσφαιριστές.

Από την περυσινή ομάδα αυτοί που ανανέωσαν και συνεχίζουν είναι οι: Άτσκα Ντονάλντο, Δημουλάς Νώντας, Καρέσι Λορέλ, Λάππας Γιώργος, Λέντζος Κώστας, Μαλλάτος Στέφανος, Μπαντής Βασίλης, Τρανουλίδης Νίκος, Χριστογιάννης Αντώνης.

Όλοι οι υπόλοιποι που παρευρέθησαν ήταν νέοι ποδοσφαιριστές που είτε έχουν αποκτηθεί και έχουν ανακοινωθεί επίσημα, είτε απομένουν μικρές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν τυπικά οι μεταγραφές τους, είτε η απόκτηση τους θα κριθεί αφού πρώτα αξιολογηθούν από τον προπονητή της ομάδας. Πρόκειται για τους (με έντονα γράμματα όσοι έχουν ανακοινωθεί επίσημα): Βελέγκα Γιώργο, Βραχνό Παναγιώτη, Ηλιόπουλο Παναγιώτη, Ζαρκαδούλα Άρη, Καταγή Γιώργο, Μανιώτη Θοδωρή, Μιχάλη Άρη, Μπάχα Μπλέον, Μπότσαρη Παναγιώτη, Ντανάϊ Αλέξανδρο, Παλιάτσο Θεόδωρο, Παπαγιάννη Αλέξανδρο, Παπακίτσο Δημήτριο, Τόλα Γιώργο, Χαριτόπουλο Θωμά. Να σημειώσουμε πάντως ότι οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Πριν την έναρξη της “πρώτης” ο Πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Λιόντος μίλησε στους παίκτες πραγματικά σαν πατέρας προς τα παιδιά του, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια βοήθησε στη διεξαγωγή της προπόνησης από πολλά πόστα, δείχνοντας την μεγάλη αγάπη που έχει για την ομάδα και ότι δεν περιορίζεται απλά στο να διοικεί την ομάδα. Του αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε και εμείς από την πλευρά μας μαζί με τον τεχνικό τιμ και τους παίκτες, να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Τέλος να πούμε ότι σήμερα βγήκαν σε κυκλοφορία και τα εισητήρια διαρκείας της ομάδας τα οποία είναι στην τιμή των 100 ευρώ ενώ αρκετά ικανοποιητική είναι και η διαδικασία εγγραφής μελών στην ομάδα.

- Advertisement -

Τελευταία Νέα