fbpx
ΑρχικήΧΑΝΤΜΠΟΛΒραβεύθηκαν οι κορυφαίες Αρτινές Τσάκαλου και Νούλα

Βραβεύθηκαν οι κορυφαίες Αρτινές Τσάκαλου και Νούλα

Κατά τη διάρκεια της Handball Premier, Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών της περιόδου 2016-2017 που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου του Μουσείου της Ακρόπολης βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της περσινής σεζόν.

Μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών ήταν και οι δικές μας Λαμπρίνα Τσάκαλου και Μυρτώ Νούλα. Σας θυμίζουμε την καλύτερη επτάδα της Α1 Γυναικών:

Τερματοφύλακας: Μάγδα Κεπεσίδου
Δεξί εξτρέμ: Φραγκούλα Παπανικολάου
Αριστερό εξτρέμ: Ελένη Τσαουσίδου
Δεξί ίντερ: Μυρτώ Νούλα
Αριστερό ίντερ: Λένα Μούρνου
Πίβοτ: Έλσα Μάστακα
Πλέι μέικερ: Λαμπρίνα Τσάκαλου
MVP: Μάγδα Κεπεσίδου
Πρώτη σκόρερ: Σιμόνα Γκροζντανόφσκα
Προπονήτρια: Γρηγορία Γκόλια

Επίσης στην εκδήλωση έγινε ξεχωριστή μνεία για το Beach Handball. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν η Εθνική Γυναικών για το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα, ο ΓΑΣ Κιλκίς ως Πρωταθλητής Ευρώπης Ανδρών και ο Spartacus Goalbet ως Δευτεραθλητής Ευρώπης Γυναικών. Θυμίζουμε ότι στην Σπάρτακος Goalbet είναι έντονο το αρτινό στοιχείο. Συγκεκριμένα στην ομάδα Spartacus Goalbet συμμετέχουν η επί χρόνια αρχηγός της Αναγέννησης, Βάσω Σκάρα, η Σοφία Δημητρίου καθώς και οι Ιωάννα Σμαρδέλη και Άννα Καλοϊδή, παίκτριες της Αναγέννησης τη σεζόν που μας πέρασε. Προπονήτρια είναι η Μαρία Καραντώνη η οποία μαζί με τη Σοφία Δημητρίου είναι προπονήτριες της Εθνικής Beach Handball.

- Advertisement -

Τελευταία Νέα