Τεράστια η επιτυχία του “Athens Eurolymp Week”

0
161

Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσε το “ATHENS EUROLYMP WEEK”, οι αγώνες του οποίου ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα.

Οι διοικήσεις της ομοσπονδίας και των πέντε ομίλων που διοργάνωσαν τους αγώνες (ΝΟΚΒ, ΝΟΚ, ΝΟΕ, ΝΟΤΚ και ΝΑΟΒΒ) κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε οι 600 ιστιοπλόοι από 5 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, Τουρκια, Μαλαισία) να μην έχουν το παραμικρό πρόβλημα σε στεριά και θάλασσα και να αφοσιωθούν αποκλειστικά στις ιστιοδρομίες τους.

Η εμφάνιση των αθλητών μας ήταν εξαιρετική σε όλες τις κλάσεις και το πιο σημαντικό είναι ότι πολλοί νέοι αθλητές έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες να διαδεχθούν τα μεγάλα ονόματα και να συνεχίσουν στον δρόμο των μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα, ευρωπαϊκά κι άλλους σπουδαίους διεθνείς αγώνες.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου της ομοσπονδίας και παρατηρητή των αγώνων Γιώργου Σκλαβούνου: « Η ιστιοπλοϊα είναι το μοναδικό άθλημα που κάθε χρόνο χαρίζει στην Ελλάδα μεγάλες διεθνείς διακρίσεις. Αυτό οφείλεται στο ταλέντο των αθλητών μας και την σκληρή δουλειά τους σε καθημερινή βάση. Το ευχάριστο είναι ότι παρά τα γνωστά προβλήματα της εποχής υπάρχουν πολλά παιδιά που αγαπούν πραγματικά το άθλημα και στοχεύουν σε καριέρα. Ανάμεσά τους βρίσκονται αγόρια και κορίτσια με υψηλό επίπεδο και εκτιμώ ότι έχουν όλα τα φόντα να συνεχίσουν την παράδοση που θέλει την ελληνική ιστιοπλοϊα να είναι υπολογίσημη δύναμη σε ολόκληρο τον κόσμο.»

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here