Στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Προμηθέα

0
147

Ο Παναθηναικός και ο Προμηθέας θα παλέψουν στον Τελικό του Κυπέλλου Ανδρών στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (9/5, 20:00) όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΟΚ, γνωστοποιώντας την ώρα του αγώνα.

Η ώρα του αγώνα ήταν και η μοναδική εκκρεμότητα από πλευράς της Ομοσπονδίας σχετικά με τον τελικό, αφού εδώ και καιρό είχε ανακοινώσει τόσο ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ όσο και ότι αυτό θα γινόταν στις 9 Μαΐου.

Κοινώς, αυτό σημαίνει ότι η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ δεν δέχθηκε το αίτημα του Προμηθέα να αλλάξει το γήπεδο του τελικού επειδή το ΟΑΚΑ είναι η έδρα του Παναθηναϊκού, με τους Πατρινούς να φτάνουν πριν μερικές ημέρες στο σημείο να ζητήσουν την αλλαγή της έδρας μέσω ανακοίνωσης με την οποία έκαναν επίθεση στην Ομοσπονδία, κάτι που δεν άλλαξε τα δεδομένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαϊου στις 20.00 στο ΟΑΚΑ. Το Σάββατο 8 Μαϊου στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ η συνέντευξη Τύπου, η οποία θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ

Ενημέρωση προς τους διαπιστευμένους εκπροσώπους ΜΜΕ

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα λάβουν διαπίστευση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να γνωρίζουν πως, βάσει πρωτοκόλλου υγείας, ισχύουν τα εξής:

*Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και στην κερκίδα Τύπου.

*Δεν θα μοιραστούν στατιστικά στη διάρκεια του αγώνα, παρά μόνο το τελικό. Θα υπάρχει live στατιστική κάλυψη μέσω του https://www.sportstats.gr/eokbasket/tournaments

*Οι εκπρόσωποι Τύπου θα μπορούν να κινηθούν μόνο στην επιτρεπόμενη ζώνη. ΔΕΝ θα υπάρχει πρόσβαση στα αποδυτήρια των ομάδων και γενικότερα στο επίπεδο του παρκέ. Εξαίρεση οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι.

*Στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τόσο αύριο, όσο και σε αυτή μετά το τέλος της αναμέτρησης επιτρέπεται η παρουσία έως έξι δημοσιογράφων στην αίθουσα.

*Η χρήση μάσκας επιβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο”.

ΠΗΓΗ