fbpx
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεις, "απαντά" στην κρίση ο...

Με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεις, “απαντά” στην κρίση ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Ξεπερνά τα 31 εκ ευρώ το σύνολο των επενδύσεων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών την τελευταία εξαετία.

Οι Ιατρικές καινοτομίες και οι νεότερες εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της Ιατρικής θα βρεθούν για τρεις ημέρες στο επίκεντρο των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας, με τίτλο «Athens Medical Leadership and Innovation Conference (AMLI)»,  που διοργανώνει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με αφορμή τη  συμπλήρωση 32 χρόνων από την ίδρυσή του.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν  σήμερα με τα  νεότερα στην Κοσμητική Ιατρική,  τις εξελίξεις στη Μαιευτική-Γυναικολογία, στην Παθολογία   και η επίσημη έναρξη θα γίνει το απόγευμα από τον Πρόεδρο  του Ομίλου Δρ. Γιώργο Αποστολόπουλου και ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου  Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλου.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Η δημιουργία νέων  θέσεων εργασίας  και οι επενδύσεις,  είναι η απάντηση του Ομίλου  στην κρίση, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του και στην επιστημονική πρωτοπορία.
Μόνο τα δύο τελευταία χρόνια προχώρησε σε επενδύσεις υπερσύγχρονων υποδομών και τεχνολογιών αιχμής άνω των 11 εκ. ευρώ, ενώ το σύνολο των επενδύσεων της τελευταίας εξαετίας ξεπερνά τα 31 εκ ευρώ, δηλώνει ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

Παράλληλα ο Όμιλος από την ίδρυσή του επενδύει σταθερά στην εκπαίδευση , στην επιμόρφωση και στις πρωτοπόρες επιστημονικές μεθόδους.. Δίνει έμφαση στις κλινικές μελέτες και διοργανώνει σημαντικό αριθμό συνεδρίων, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ιατρικών θεμάτων. Στις προτεραιότητες του είναι και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τα θέματα υγείας, ενώ η κοινωνική συνεισφορά έχει ενταχθεί στους κύριους πυλώνες του στρατηγικού του σχεδιασμού.

Στην Ελλάδα ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, με συνολικά 1200 κλίνες, απασχολεί 2.800 συνεργάτες γιατρούς και 3.000 εξειδικευμένους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης. Διαθέτει επίσης ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργασιών που αποτελείται από 390 διαγνωστικά κέντρα, 8 μονάδες αιμοκάθαρσης, καθώς και ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο επίσημων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.  Οι νοσοκομειακές μονάδες του Ομίλου προσφέρουν κορυφαίες και καινοτόμες υπηρεσίες υγείας, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.  Τμήματά του θεωρούνται κέντρα αναφοράς και αριστείας, σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ο Όμιλος έχει επενδύσει σημαντικά σε κέντρα που προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες και μπορούν να αντιμετωπίσουν μια ευρεία γκάμα περιστατικών. Συνεχίζει να επενδύει σταθερά σε ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε πολλούς τομείς, όπως η ρομποτική, χειρουργική, καρδιοχειρουργική, επεμβατική καρδιολογία, ογκολογία, νευροχειρουργική, επεμβατική νευροακτινολογία, γενική χειρουργική, γυναικολογία, ορθοπαιδική, μικροχειρουργική, πλαστική χειρουργική και τεχνητή γονιμοποίηση.

Πηγή

Τελευταία Νέα

Super league 2: Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης Άρτας 2 – 2

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας στο γήπεδο της Αγυιάς επί της Παναχαϊκής στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής της Super League 2, μένοντας στο...

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Πρωτοβουλίας Εστίασης για την Επιστρεπτέα 5

Η ανακοίνωση των ποσών της Επιστρεπτέας 5, μόνο ως κοροϊδία μπορεί να εκληφθεί απ'τον κλάδο της εστίασης που παραμένει κλειστός για 3ο συνεχόμενο μήνα(6...

Περιφέρεια Ηπείρου: Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την δημιουργία κόμβων σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Ηπείρου οι διαδικασίες για την κατασκευή των κόμβων που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την παραλιακή εθνική οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας. Πριν...

Παρουσιάστηκε το νέο Sony Xperia Pro με τιμή $2.500!

Παρουσιάστηκε επίσημα το νέο Sony Xperia Pro και είναι ένα εργαλείο που απευθύνεται στους επαγγελματίες βιντεογράφους και κινηματογραφιστές, ειδικά αυτούς που έχουν και κάμερα της...