fbpx
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021
Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επιστολή διαμαρτυρίας από την ΠΑΕ Καραϊσκάκης

Επιστολή διαμαρτυρίας από την ΠΑΕ Καραϊσκάκης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αξιότιμοι κύριοι,

Αφήσαμε να περάσουν λίγες ώρες προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε τον καταλογισμό πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας στον χθεσινό αγώνα που διεξήχθη στην Άρτα μεταξύ της ομάδας μας και του Α.Ο. Ξάνθης.

Δυστυχώς αυτό που είδαμε στο γήπεδο διά γυμνού οφθαλμού επιβεβαιώθηκε. Είδαμε την επίμαχη φάση εκατό φορές. Δυστυχώς και άλλες τόσες να τη δούμε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Αυτό είδαμε εμείς, αυτό είδαν οι ειδικοί που απευθυνθήκαμε, (καθηγητές διαιτησίας), αυτό είδε και όλη η Ελλάδα, εκτός από έναν, τον διαιτητή του αγώνα «κύριο Καδδά» του συνδέσμου Αχαϊας, ο οποίος αν και την ώρα που εξελισσόταν η επίμαχη φάση βρισκόταν τριάντα μέτρα μακριά, με χαρακτηριστική καθυστέρηση, χωρίς να έχει το θάρρος να υποδείξει την εσχάτη των ποινών μόνος του, περιμένοντας και τη συμπαράσταση του βοηθού διαιτητή κ. Μπαλιάκα του συνδέσμου Κοζάνης, δεδομένου ότι ο χρόνος περνούσε, τελικά υπέδειξε πέναλτι.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα μας προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της, θα κινηθεί νομικά κατά του διαιτητή του αγώνα, καθώς και κατά του βοηθού για ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ καθώς και αγωγή αποζημίωσης.

Παρόλο που τα έσοδά μας είναι πενιχρά, από τη στιγμή που το πρωτάθλημά μας είναι μικρό σε διάρκεια και δεδομένης της κρισιμότητας των αγώνων, αφού σε μικρό διάστημα κρίνεται η άνοδος ή η πτώση των ομάδων από την κατηγορία, ζητάμε σε όλους τους αγώνες της κατηγορίας, να ορίζονται αξιολογημένοι διαιτητές, ακόμη και αν το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο, εξαιτίας του ότι ανάλογες συμπεριφορές διαιτητών έχουν υπάρξει και σε άλλους αγώνες.

Με την παρούσα επιστολή, σας δηλώνουμε εγγράφως την οργή και την αγανάκτηση μας , για το ανωτέρω περιγραφόμενο περιστατικό και αναμένουμε από την μεριά σας να προβείτε στα δέοντα ούτως ώστε να αποκατασταθεί η αδικία που υπέστην η ομάδα μας από τους ανωτέρω περιγραφόμενους «κυρίους» καθώς και να πράξετε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες τόσο για την τιμωρία τους, όσο και για τον ορισμό αξιολογημένων πλέον διαιτητών.

Υποσημείωση: Δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι ο διαιτητής που είχε αρχικά ορισθεί για να διευθύνει τον αγώνα, άλλαξε λόγω προβλημάτων ακοής.
Μετά τιμής,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ

Τελευταία Νέα

Με επιτυχία η “Open Music Day” του Δημοτικού Ωδείου Άρτας

Μεγάλη επιτυχία είχε η πρωτοβουλία του Δημοτικού Ωδείου Άρτας για την διεξαγωγή «Open Music Day». Στη γιορτή γνωριμίας με τον χώρο της μουσικής και...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες των τμημάτων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ για το διήμερο 25,26/9/2021. Τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά για τα τμήματά μας, όμως είχαμε...

Σεισμός στην Κρήτη: Ένας νεκρός, έντεκα τραυματίες και σοβαρές ζημιές

Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός του ισχυρού σεισμού των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 9:17 με επίκεντρο κοντά στο...

Ισλανδία: Οι γυναίκες συγκεντρώνουν την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο

Οι γυναίκες συγκεντρώνουν την πλειοψηφία στο νέο κοινοβούλιο της Ισλανδίας σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών που δημοσιεύτηκαν σήμερα. Εκ των 63 εδρών...