fbpx
Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021
Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επιστολή διαμαρτυρίας από την ΠΑΕ Καραϊσκάκης

Επιστολή διαμαρτυρίας από την ΠΑΕ Καραϊσκάκης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αξιότιμοι κύριοι,

Αφήσαμε να περάσουν λίγες ώρες προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε τον καταλογισμό πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας στον χθεσινό αγώνα που διεξήχθη στην Άρτα μεταξύ της ομάδας μας και του Α.Ο. Ξάνθης.

Δυστυχώς αυτό που είδαμε στο γήπεδο διά γυμνού οφθαλμού επιβεβαιώθηκε. Είδαμε την επίμαχη φάση εκατό φορές. Δυστυχώς και άλλες τόσες να τη δούμε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Αυτό είδαμε εμείς, αυτό είδαν οι ειδικοί που απευθυνθήκαμε, (καθηγητές διαιτησίας), αυτό είδε και όλη η Ελλάδα, εκτός από έναν, τον διαιτητή του αγώνα «κύριο Καδδά» του συνδέσμου Αχαϊας, ο οποίος αν και την ώρα που εξελισσόταν η επίμαχη φάση βρισκόταν τριάντα μέτρα μακριά, με χαρακτηριστική καθυστέρηση, χωρίς να έχει το θάρρος να υποδείξει την εσχάτη των ποινών μόνος του, περιμένοντας και τη συμπαράσταση του βοηθού διαιτητή κ. Μπαλιάκα του συνδέσμου Κοζάνης, δεδομένου ότι ο χρόνος περνούσε, τελικά υπέδειξε πέναλτι.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα μας προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της, θα κινηθεί νομικά κατά του διαιτητή του αγώνα, καθώς και κατά του βοηθού για ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ καθώς και αγωγή αποζημίωσης.

Παρόλο που τα έσοδά μας είναι πενιχρά, από τη στιγμή που το πρωτάθλημά μας είναι μικρό σε διάρκεια και δεδομένης της κρισιμότητας των αγώνων, αφού σε μικρό διάστημα κρίνεται η άνοδος ή η πτώση των ομάδων από την κατηγορία, ζητάμε σε όλους τους αγώνες της κατηγορίας, να ορίζονται αξιολογημένοι διαιτητές, ακόμη και αν το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο, εξαιτίας του ότι ανάλογες συμπεριφορές διαιτητών έχουν υπάρξει και σε άλλους αγώνες.

Με την παρούσα επιστολή, σας δηλώνουμε εγγράφως την οργή και την αγανάκτηση μας , για το ανωτέρω περιγραφόμενο περιστατικό και αναμένουμε από την μεριά σας να προβείτε στα δέοντα ούτως ώστε να αποκατασταθεί η αδικία που υπέστην η ομάδα μας από τους ανωτέρω περιγραφόμενους «κυρίους» καθώς και να πράξετε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες τόσο για την τιμωρία τους, όσο και για τον ορισμό αξιολογημένων πλέον διαιτητών.

Υποσημείωση: Δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι ο διαιτητής που είχε αρχικά ορισθεί για να διευθύνει τον αγώνα, άλλαξε λόγω προβλημάτων ακοής.
Μετά τιμής,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ

Τελευταία Νέα

Προβλήματα με την προανάρτηση του κτηματολογίου στην Π.Ε. Άρτας

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΛΕΥΚΑΔΑΣ, δια του πρώην Πρόεδρου του ΤΕΕ Ηπείρου κ. Γιώργου Παππά παίρνει θέση και προτείνει λύσεις για το πρόβλημα που...

Iδέες για την καλύτερη πασχαλινή διακόσμηση

Λίγο πριν μπούμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, σας βάζουμε σε πασχαλινό πνεύμα, παρουσιάζοντας τις καλύτερες DIY ιδέες για διακόσμηση και κατασκευές που μπορείτε να κάνετε...

Αύριο, Τρίτη 20 Απριλίου, θα διενεργηθούν έλεγχοι rapid test στην Τύργια

Αύριο (Τρίτη 20 Απριλίου) και ώρα 9 το πρωί,κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο του οικισμού της Τύργιας και θα πραγματοποιεί ελέγχους...

Θετικοί στα self tests 12 μαθητές κι ένας εκπαιδευτικός στα Ιωάννινα

Δώδεκα μαθητές Λυκείων της περιοχής βρέθηκαν θετικοί στα self tests που έκαναν με αποτέλεσμα να μην προσέλθουν στις σχολικές αίθουσες και να υποβάλλονται σε...