fbpx
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020
Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διευκρινιστικές οδηγίες για την διεξαγωγή αγώνων από την ΕΣΚΑΒΔΕ

Διευκρινιστικές οδηγίες για την διεξαγωγή αγώνων από την ΕΣΚΑΒΔΕ

Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων καθορίζει τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στους αγώνες που διοργανώνονται από την Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε (Πρωταθλήματα& Τουρνουά).

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων, δικαίωμα εισόδου και παραμονής κατά την διάρκεια των αγώνων της Ένωσης θα έχουν οι κάτωθι:
1. 18άτομα για κάθε ομάδα (12 αθλητές, 2 προπονητές και άλλα 4 άτομα, σταοποία συμπεριλαμβάνονται,φυσιοθεραπευτές, παράγοντες κλπ)
2. 3κριτές.
3. 2διαιτητές.
4. 1γιατρός αγώνα
5. 1κομισάριος αγώνα (αν έχει οριστεί)
6. 1ή2άτομα ως προσωπικό γηπέδου (φύλακες)
7. 2παράγοντες από κάθε ομάδα, οι οποίοι θα κάθονται στηνεξέδρα έχοντας απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους.
8. 1καμεραμάν από κάθε ομάδα (αν υπάρχει) με την κάμερά του
9. 2ή3άτομα τηλεοπτικού συνεργείου, εφόσον γίνεται αναμετάδοση του αγώνα μέσω live streaming.
10.6δημοσιογράφοι ή φωτορεπόρτερ, επιδεικνύοντας την επαγγελματική τους ταυτότητα.
11. Τα μέλη του ΔΣ και των επιτροπών της ΕΣΚΑΒΔΕ, προσκομίζοντας διαπίστευση από την ΕΣΚΑΒΔΕ.Εντός του αγωνιστικού χώρου μπορούν να παρευρίσκονταιμόνοοι αναφερόμενοι στις παραγράφους 1,2,3,4,5 & 6. Όλοι οι υπόλοιποι αναφερόμενοι θα παρευρίσκονται υποχρεωτικά στην εξέδρα του γηπέδου, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. .Κατά την διάρκεια του αγώνα,εξαιρουμένωνμόνοτων αθλητώνπου αγωνίζονται, των δύο προπονητών και των διαιτητών, όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι θα πρέπειυποχρεωτικάναφορούνμάσκα.Η είσοδος όλων των παρευρισκομένων ατόμων θα γίνεται υποχρεωτικά από μόνο μία πόρτα.

Όλοι οι προαναφερόμενοι θα πρέπει κατά την είσοδο τους στο γήπεδο να υπογράφουν την κατάσταση του πρωτοκόλλου αγώνων που προβλέπεται από την Γ.Γ.Α (όπου θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η ώρα εισόδου, η ύπαρξη τυχόν συμπτωμάτων).Οι καταστάσεις κάθε αγώνα, τις οποίες πρέπει να υπογράφουν όλοι οι εισερχόμενοι, θα φυλάσσονται υποχρεωτικά από το γηπεδούχο σωματείο για δεκαπέντε (15) ημέρες από την διεξαγωγή του αγώνα, και μετά θα καταστρέφονται.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στον αγωνιστικό χώρο, πλην των καλαθοσφαιριστριών/ων και των προπονητριών/ων, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και του αγώνα, θα πρέπει να τηρούν την ελάχιστη απόσταση των 2μ. και να φορούν προστατευτικές μάσκες.Τα υπόλοιπα υγειονομικά μέτρα που αναφέρονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ για την διεξαγωγή αγώνων σε κλειστά γυμναστήρια θα τηρούνται υποχρεωτικά.

Σας επισυνάπτεται και το link που αφορά το πεδίο «Αθλητισμός και Covid 19» της ΥγειονομικήςΕπιτροπής της Γ.Γ.Α:https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sportsΓια την τήρηση όλων των παραπάνω υγειονομικών υποχρεώσεων των εισερχομένων στο γήπεδο υπεύθυνο είναι το εκάστοτε γηπεδούχο σωματείο.Όλα τα παραπάνω αναφερόμενα προκύπτουν βάσει των Πρωτοκόλλων που έχουν δοθεί έως και την συγκεκριμένη περίοδο από την Γ.Γ.Α και τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Για οποιαδήποτε αλλαγή θα υπάρξει άμεση ενημέρωση εκ νέου από πλευράς μας.

Τελευταία Νέα

TikTok: θα απαγορευτούν oι διαφημίσεις δίαιτας και συμπληρωμάτων απώλειας βάρους

Η απόφαση ελήφθη μετά από εβδομάδες διαμαρτυριών από χρήστες, οι οποίοι βρέθηκαν στοχευμένοι από διαφημιστικά TikToks στα οποία ενθαρρύνθηκαν να εγκαταστήσουν εφαρμογές δίαιτας, έτσι...

Ελληνίδα νομικός αναλαμβάνει Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Γενική Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αναλαμβάνει η Ελληνίδα νομικός, Μαριαλένα Τσίρλη, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τη θέση της...

Μέσα στο 2020 οι άδειες για τα δίκτυα 5G στην Ελλάδα

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την εκχώρηση του φάσματος συχνοτήτων που θα χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία...

ΑΤΛΑΣ: Πότε πρέπει να υποβάλετε αίτηση για να λάβετε αυτόματα τη σύνταξή σας

Με ταχείς ρυθμούς υλοποιείται η εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος για την πλήρη εφαρμογή της ψηφιακής σύνταξης «ΑΤΛΑΣ». Ήδη εδώ και λίγους μήνες, εντάχθηκε η έκδοση των...