fbpx
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤο Ρίο υποδέχθηκε την Ελλάδα

Το Ρίο υποδέχθηκε την Ελλάδα

Με την ομάδα να είναι πλέον πλήρης αφού και τα τελευταία μέλη έφτασαν στο Ρίο, έγινε η επίσημη τελετή εισόδου της ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας στο χωριό.

Σε αντίθεση με την Ολυμπιακή ομάδα που ήταν η πρώτη για την οποία έγινε τελετή υποδοχής, η Παραολυμπιακή είχε μια μικρή… καθυστέρηση προκειμένου να αφιχθεί ολόκληρη η ομάδα.
Η ελληνική αποστολή συνεχίζει την… παράδοση της Ολυμπιακής ομάδας που ήταν από της πιο αγαπητές τις προηγούμενες εβδομάδες στο Ρίο. Σε αυτό έχει βάλει και το… χεράκι της η Μελίνα Ξανθοπούλου η οποία εργάζεται στην οργανωτική επιτροπή του «Ρίο 2016». Δίχως υπερβολή, η Μελίνα ήταν το 96ο μέλος της Ολυμπιακής και είναι το 55ο της Παραολυμπιακής ελληνικής αποστολής.
H ελληνική ομάδα έχει αρχίσει και εγκλιματίζεται, με αρκετά μέλη να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες προπονήσεις και τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη να ετοιμάζεται για την κορυφαία στιγμή της αθλητικής του καριέρας καθώς θα εισέλθει πρώτος στο Μαρακανά κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, ως ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας.

Πηγή: sportsfeed.gr

- Advertisement -

Τελευταία Νέα