Απεγκλωβίστηκαν τα αποκλεισμένα από χθες στα Σπάτα μέλη της ΑΕΚ

0
74

Λύτρωση για τα μέλη της ΑΕΚ που εγκλωβίστηκαν για ώρες και διανυκτέρευσαν στο προπονητικό κέντρο των Σπατών, όπου εγκλωβίστηκαν λόγω του χιονιά χωρίς ρεύμα από τις 19:30.

Από νωρίς το πρωί η ΠΑΕ κίνησε τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων που υπέστησαν απίστευτη ταλαιπωρία.Ο προπονητής της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης και συνολικά περίπου δέκα μέλη του staff άρχισαν τη διαδικασία αποχώρησης από το προπονητικό κέντρο, με πολλή προσοχή, καθώς οι δρόμοι έχουν ακόμη αρκετό πάγο.

Υπήρξαν και άλλοι που αναγκάστηκαν να παρατήσουν τα αυτοκίνητά τους στην παγωμένη και απροσπέλαστη για ώρες Αττική Οδό και βρήκαν καταφύγιο σε ξενοδοχείο, όπου όμως δεν υπήρχαν δωμάτια ξενυχτώντας σε καρέκλες.Κι αυτοί είναι σε διαδικασία επιστροφής στις οικίες τους.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που πρόλαβαν να φτάσουν με ασφάλεια στα σπίτια τους, πως η προπόνηση της Τρίτης ματαιώθηκε και υπάρχει ρεπό, ενώ αυτή της Τετάρτης θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του καιρού.