fbpx
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ Βελτίωση στα γήπεδα Κωστακιών, Γραμμενίτσας και Καλοβάτου από το Δήμο Αρταίων

Βελτίωση στα γήπεδα Κωστακιών, Γραμμενίτσας και Καλοβάτου από το Δήμο Αρταίων

Νέα εικόνα παρουσιάζουν τρία γήπεδα ποδοσφαίρου στο Δήμο Αρταίων και συγκεκριμένα σε Κωστακιούς, Γραμμενίτσα και Καλόβατο, μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, όπως  κατασκευή δικτύου αποστράγγισης, τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και νέο αρδευτικό δίκτυο. Πρόκειται για εργασίες που έλυσαν προβλήματα και πλέον, εξυπηρετούνται απρόσκοπτα αθλητικοί σύλλογοι, αλλά και πάρα πολλοί συμπολίτες μας που αθλούνται καθημερινά.

 

Ειδικότερα:

 

  • Στο γήπεδο των Κωστακιών λύθηκε το πρόβλημα αποστράγγισης του γηπέδου, που καθιστούσε αδύνατη τη χρήση του κατά τους χειμερινούς μήνες και ακολούθως δημιουργήθηκε νέος χλοοτάπητας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 50.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ ο Δήμος Αρταίων εκπόνησε τη μελέτη και υλοποίησε το έργο.

 

  • Στο γήπεδο Γραμμενίτσας πραγματοποιήθηκε επανασπορά στο γήπεδο, καθώς ο προηγούμενος χλοοτάπητας παρουσίαζε μεγάλη εξασθένηση, λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών (έντονων βροχοπτώσεων κ.λπ.), καταπόνηση από υπερβολική χρήση κ.α.

Παράλληλα, στην ίδια εργολαβία συμπεριελήφθη και η αντικατάσταση του υπάρχοντος αρδευτικού δικτύου επί της Περιφερειακής οδού, που ξεκίνησε από την 1η νησίδα στην είσοδο της πόλης από Ιωάννινα προς Άρτα. Ο προϋπολογισμός ανήλθε στα 50.000 ευρώ.

 

  • Στο γήπεδο Καλοβάτου εγκαταστάθηκε αυτόματο αρδευτικό δίκτυο, στο οποίο μέχρι τώρα η άρδευση πραγματοποιούνταν χειροκίνητα. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανήλθε σε 15.000 ευρώ.

 

«Στόχος μας είναι να διατηρούμε όλα τα γήπεδα του Δήμου μας σε άριστη κατάσταση, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υποδομές στους συλλόγους που τα χρησιμοποιούν, αλλά και στους συμπολίτες μας που αθλούνται, χωρίς να κινδυνεύουν με τραυματισμούς. Σε συνεργασία με τους τοπικούς προέδρους, αλλά και τους αθλητικούς συλλόγους καταγράφουμε συνεχώς τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε γήπεδο ώστε να μην υπάρξουν τυχόν προβλήματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης από το Δήμο Αρταίων σε 23 γήπεδα, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στις 200.000 ευρώ. Στόχος μας και βασική μας αρχή είναι να προάγουμε τον αθλητισμό και να ωθήσουμε ιδιαίτερα τη νεολαία στην άθληση, για αυτό μέριμνά μας παραμένει η εξασφάλιση των πολύ καλών αθλητικών υποδομών για όλους» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Τελευταία Νέα

Σάκκαρη: Ανέβηκε στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης

Η Μαρία Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε την νίκη της Ανέτ Κονταβέιτ απέναντι στην Κβίτοβα στον ημιτελικό του Ostrava Open και ανέβηκε ακόμα μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Έτσι...

Διδακτική επίσκεψη των μαθητών από τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ζηρού στο Κάστρο των Πέντε Πηγαδιών

Διδακτική επίσκεψη για όλα τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ζηρού στο Κάστρο των Πέντε Πηγαδιών στην Τ.Κ. Κλεισούρας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου. Οι μαθητές, με...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “Ταξίδι Εξοικείωσης” στην Άρτα δημοσιογράφων ειδικού Γαστρονομικού τύπου

Άλλη μία δράση εξωστρέφειας και προβολής της Άρτας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για το Press trip δημοσιογράφων από έντυπα και ηλεκτρονικά...

Ό. Γεροβασίλη: Κρίσιμος ο ρόλος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής & του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Kληθείσα να σχολιάσει την παρουσία Ελπιδοφόρου στην εκδήλωση Ερντογάν στις ΗΠΑ και την πιθανή συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο η βουλευτής Άρτας επισήμανε τα εξής: *Είναι...