Το ΚΑΣ δεν δίνει το Ηρώδειο για συναυλία του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ

0
164

Μια μουσική βραδιά στο Ηρώδειο με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Στέφανο Κορκολή που θα απολάμβανε χιλιάδες κόσμου και θα συγκέντρωνε χρήματα για σημαντικό σκοπό, δεν θα πραγματοποιηθεί, μιας και δεν πήρε το πράσινο φως από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ).

Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ σχεδίαζε μία βραδιά για τα παιδιά και παρόλο που, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή του, τηρήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα και οι διαδικασίες για την υποβολή της πρότασης, ούτε το Φεστιβάλ Αθηνών, για την τρέχουσα περίοδο, αλλά ούτε και το ΚΑΣ, υπεύθυνο για τις βραδιές του Αυγούστου, δεν βρήκαν ημερομηνία ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Η ανακοίνωση

Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ δηλώνει απογοητευμένος από την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να μην παραχωρήσει το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού τον προσεχή Σεπτέμβριο για μία βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, με τη συνεργασία της «Παναθηναϊκής Ένωσης Γυναικών» με πρωτεργάτη την κα Σίσσυ Παυλοπούλου, με την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη, με τον Στέφανο Κορκολή να υποδέχεται καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και να υμνούν μαζί τη μουσική του μεγάλου εθνικού μας συνθέτη, μία βραδιά βαθιά ελληνική, ανθρωπιστική και μεγαλειώδη.

Παρόλο που ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και η αίτηση κατατέθηκε εμπρόθεσμα, το ΚΑΣ απέρριψε το αίτημά μας.

Λυπούμαστε που μέσα στους 4 μήνες διάρκειας του Φεστιβάλ Αθηνών και των εκδηλώσεων στο Ηρώδειο, δεν βρέθηκε μία ημέρα που να αφιερωθεί στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο  τα οποία σύσσωμος ο Ελληνικός λαός στηρίζει διαχρονικά.

Υποσχόμαστε στους φίλους του Συλλόγου μας ότι η συναυλία αυτή θα γίνει μέσα στους χειμερινούς μήνες σε χώρο του οποίου η διοίκηση διαθέτει μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here