Το All Star Game επιστρέφει!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ελλάδα βγαίνει σιγά σιγά από την κρίση και μία ένδειξη γι’ αυτό αποτελεί η επιστροφή του all star game στο καλεντάρι του ΕΣΑΚΕ! Αυτή η γιορτή του μπάσκετ διεξαγόταν ανελλιπώς από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως το 2014, οπότε έπαψε να διοργανώνεται, καθότι το τελευταίο που απασχολούσε τις ομάδες εν μέσω κρίσης και έλλειψης ρευστού ήταν οι… χαρές και τα πανηγύρια. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι συνθήκες στην αγορά ήταν τέτοιες, που δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν μια τέτοια γιορτή.

Φαίνεται όμως πως το σκηνικό έχει αρχίσει να αλλάζει στο ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ, αλλά και στην αγορά. Και η ανάγκη για προσέλκυση κοινού και χορηγών φέρνει ξανά στο προσκήνιο μια εκδήλωση που έχει αποκλειστικά αυτό τον σκοπό. Έτσι, με απόφαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, το οποίο συνεδρίασε την Τρίτη, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ξανά το all star game. Η πόλη που θα το φιλοξενήσει είναι η Πάτρα, στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος” και οι λεπτομέρειες για τις ομάδες και τον τρόπο με τον οποίον αυτές θα στελεχωθούν, θα γίνουν γνωστές προσεχώς.

Κατά τα λοιπά, το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε:

Την προσφορά βοήθειας από τον ΕΣΑΚΕ και τις 14 ΚΑΕ σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της Basket League, της STOIXIMAN.GR στους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ΕΣΑΚΕ και της υλοποίησης του σχεδίου «Για τον ΕΣΑΚΕ του 2021», που έχει ως απώτερους στόχους την οικονομική και διοικητική εξυγίανση και την δημιουργία πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Νίκο Καραχάλιο ως Υπευθύνου Εμπορικής Διεύθυνσης και Επικοινωνίας. Ο κ. Καραχάλιος έχει εργαστεί ως σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας πολυεθνικών και τεχνολογίας εταιρειών.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Last modified: 22 Νοεμβρίου 2017

Αφήστε μια απάντηση