fbpx
Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ Συναντήσεις δημάρχου Αρταίων με πολίτες και φορείς σε Γαβριά, Εργατικές Κατοικίες και...

Συναντήσεις δημάρχου Αρταίων με πολίτες και φορείς σε Γαβριά, Εργατικές Κατοικίες και Αγίους Αναργύρους

Έμφαση στις ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας

Συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους, αλλά ανάλυση του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Αρταίων πραγματοποιήθηκε κατά τις επισκέψεις του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη και μελών της Δημοτικής Αρχής στις περιοχές της Γαβριάς, των Εργατικών Κατοικιών και των Αγίων Αναργύρων.

Οι συμπολίτες, αφού ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, ενημερώθηκαν για τα όσα προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα στην περιοχή τους και μέσα από το γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε έθεσαν ερωτήματα και έλαβαν απαντήσεις.

Μέχρι σήμερα έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινότητα και έχουν εκτελεστεί και προγραμματίζονται μικρά τεχνικά έργα, τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού, εργασίες καθαρισμού, χαλικοστρώσεις, κοπές υψίκορμων δέντρων, κοπές βλάστησης, καθαρισμοί αυλάκων, κλαδεύσεις, ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής οδοποιίας και αγροτικών δρόμων, παρεμβάσεις σε νεκροταφεία, έργα ύδρευσης και άρδευσης, συντηρήσεις και βελτιώσεις πλατειών, κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, εκσυγχρονισμός και βελτίωση αγροτικών ιατρείων κ.α.

Ειδικότερα, στην Τοπική Κοινότητα Γαβριάς προγραμματίζεται η ασφαλτόστρωση των δρόμων Γαβριά –Ανέζα και Κωστακιοί –Γαβριά, η βατότητα αγροτικών δρόμων, καθώς και παρεμβάσεις βελτίωσης στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο.

Στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών προγραμματίζεται η κατασκευή αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, η κατασκευή παιδικής χαράς και η κατασκευή νησίδων με πράσινο, ενώ από τους πολίτες τέθηκε η κατασκευή κυκλοφοριακών παρεμβάσεων (στη θέση Γρατσούνα) για την αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων και η ανέγερση νέου Ιερού Ναού.

Τέλος, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων προγραμματίζεται, η ασφαλτόστρωση του δρόμου Άγιοι Ανάργυροι- Νέο Κοιμητήριο Άρτας, η ασφαλτόστρωση εσωτερικής οδοποιίας, η βελτίωση της πλατείας της περιοχής και η ασφαλτόστρωση του χώρου έξω από το Δημοτικό Σχολείο.

Στις συναντήσεις παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Λώλος, οι Αντιδήμαρχοι Χριστόφορος Σιαφάκας, Μιχάλης Κοτσαρίνης, Κώστας Τράμπας, Γιώργος Λιλής, Κώστας Ζέρβας και Δημήτρης Σφήκας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Πανέτας, οι Πρόεδροι της Δ.Κ. Αρταίων και Τ.Κ. Γαβριάς και τα μέλη των Συμβουλίων, εκπρόσωποι φορέων της κάθε περιοχής και βέβαια πολλοί συμπολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία Νέα

Αυτά είναι τα πρώτα παιχνίδια που έρχονται στο ανανεωμένο PlayStation Plus

Η Sony δημοσιοποίησε τα πρώτα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα με τα συνδρομητικά πακέτα PlayStation Plus Extra και Premium. Όπως ήδη γνωρίζουμε από τον προηγούμενο μήνα,...

Ο Δήμος Αρταίων ζητά την επαύξηση της ισχύος του ΚΥΤ Αράχθου, ώστε να υπάρχει δυνατότητα για νέα έργα ΑΠΕ

Σε συνέχεια της επιστολής του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, σχετικά με την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΔΔΗΕ προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις...

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ – Θεατρική παράσταση από την Ένωση Αστυνομικών Άρτας

Μια παρέα νεόπλουτων, αποφασίζει ένα βράδυ να παίξει ένα αστυνομικό παιχνίδι στο σπίτι του Τσαρλς Έτζουερθ. Όλα αρχίζουν ομαλά. Οι καλεσμένοι διασκεδάζουν με τα...

Θεατρική παράσταση “Ο ταρτούφος” του Μολιέρου από το Θεατρικό Εργαστήρι του Μ/Φ Συλλόγου Άρτας «Ο Σκουφάς»

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Μ/Φ Συλλόγου Άρτας «Ο Σκουφάς» θα παρουσιάσει από την Παρασκευή 20 Μαΐου έως Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 (εκτός Δευτέρας 23...