Μπάσκετ: Στην Εθνική ομάδα κωφών Γυναικών η Χρύσα Σιαπλαούρα της Δόξας!

0
127

Μεγάλη τιμή για τον αθλητισμό της Άρτας, καθώς η αθλήτρια της Α.Ε Δόξας- Πύρρου Άρτας, Χρύσα Σιαπλαούρα, κλήθηκε στην τελική 12άδα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ κωφών Γυναικών, η οποία θα λάβει μέρος τις προσεχείς ημέρες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της κατηγορίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης και η Εθνική μας ομάδα θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου οπότε και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ουκρανίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Κάτω και αριστερά, η αθλήτρια της Δόξας, Χρύσα Σιαπλαούρα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην τελική δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ κωφών γυναικών θα βρίσκεται η αθλήτρια του συλλόγου μας Σιαπλαούρα Χρύσα, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος , το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στην Α φάση τις Εθνικές ομάδες της Ουκρανίας, της Πολωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "13 24 JUNE WORLD DEAF CHAMPIONSHIPS BASKETBALL 2023 Heraklion Greece nporpamma ΑΓΩΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 17:00 ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΕΛΛΑΔΑ -ΠΟΛΩΝΙΑ 17:00 ΛΙΝΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΕΛΛΑΔΑ Ηna 19:30 ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ த NONH AHINS"