fbpx
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ Ιωάννινα: Θρίλερ με το θάνατο ζευγαριού – Ο πατέρας του 52χρονου από...

Ιωάννινα: Θρίλερ με το θάνατο ζευγαριού – Ο πατέρας του 52χρονου από την Άρτα ισχυρίζεται ότι ο γιος του δεν αυτοκτόνησε

Η μοιραία πτώση του 52χρονου και της 43χρονης από διαμέρισμα τετάρτου ορόφου την προηγούμενη Κυριακή συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Πρωτοφανές συμβάν για τα αστυνομικά χρονικά των Ιωαννίνων.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να φωτίζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε η πτώση και ο θάνατος του ζευγαριού.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια με την εμπλοκή τρίτου ατόμου και αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο πατέρας του 52χρονου ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το παιδί του, ενώ η ηλικιωμένη και με σοβαρά προβλήματα υγείας σύζυγός του δεν έχει μάθει ακόμη ότι ο γιος της έφυγε από τη ζωή.

Ο ίδιος δεν δέχεται ότι ο γιος του αυτοκτόνησε. «Με κάθε ευκαιρία μου έλεγε, πατέρα όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν μην σκεφτείς ποτέ να αυτοκτονήσεις. Πίστευε βαθιά στο Θεό, είχε ένα μεγάλο τατουάζ στο στήθος του με τον Χριστό. Το παιδί μου δεν αυτοκτόνησε. Το παιδί μου δολοφονήθηκε», λέει.

Ο 52χρονος έμενε τον τελευταίο καιρό στην Άρτα. Τον είχε επισκεφθεί ακριβώς την προηγούμενη ημέρα. Όλα ήταν πολύ καλά. Μάλιστα είχε προγραμματιζόταν να περάσει από υγειονομική επιτροπή στα Γιάννινα προκειμένου να πάρει σύνταξη αναπηρίας.

Την επόμενη μέρα ο πατέρας του αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα του παιδιού του, στο οποίο του είπε πως ήρθε στα Γιάννινα.

Όπως του είπε του είχε ζητήσει η 43χρονη να έρθει.

«Ήπιαμε καφέ και την επόμενη μέρα με ενημέρωσε η Αστυνομία ότι βρέθηκε νεκρός. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη. Η μητέρα του δεν ξέρει ακόμη ότι κάναμε την κηδεία. Αν το μάθει θα πεθάνει».

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γιος μου δεν αυτοκτόνησε.Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Αλλά αυτοκτονία δεν υπάρχει», λέει.

Ο ίδιος μιλά για ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε σε συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας και για το οποίο ενημέρωσε την αστυνομία.

«Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία για την άψογη συμπεριφορά όλων στο πρόσωπό μου. Έχω εμπιστοσύνη στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές που θα αναλάβουν την υπόθεση», αναφέρει.

Είναι απόλυτα πεισμένος ότι ο γιος του δεν αυτοκτόνησε. «Ήταν πολύ καλά, πίστευε στο Θεό.Ο γιος μου δολοφονήθηκε. Δεν έβαζε ποτέ τέλος στη ζωή του με την θέλησή του» καταλήγει.

ΠΗΓΗ

Τελευταία Νέα

Η Ιστορία έχει πρόσωπο – Μορφές του 1821 στην Ελλάδα του Όθωνα από τον Βέλγο διπλωμάτη Benjamin Mary

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής) η παρουσίαση της έκδοσης «Η Ιστορία έχει πρόσωπο - Μορφές του...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ της ΕΦΕΕΑΦ στις 2/12 για το MyData

Η Ένωση Φοροτεχνικών Άρτας – Φιλιππιάδας κοντά στις ανάγκες και αγωνίες όλων των συναδέλφων διοργανώνει επίκαιρο επιμορφωτικό σεμινάριο την Πέμπτη 2/12/2021 στις 15:00 στην...

Αυστραλία: Η χώρα απέκτησε το πρώτο δικό της mRNA εμβόλιο

Αυστραλοί επιστήμονες ανέπτυξαν το πρώτο mRNA εμβόλιο της χώρας, το οποίο ελπίζουν ότι μπορεί να προσαρμοστεί κατάλληλα, ώστε να προστατεύει από νέες παραλλαγές του κορωνοϊού όπως...

Έπεσε τμήμα του εξωτερικού τοίχου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ήμερων και των προβλημάτων, που προκάλεσαν, είχαν ως αποτέλεσμα να καταπέσει τμήμα του εξωτερικού τοίχου του 9ουΔημοτικού Σχολείου. Με...