fbpx
Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021
Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Οι βουλγαρικές αντιδράσεις για τα διόδια και τα έντομα στον Λευκό Οίκο

Οι βουλγαρικές αντιδράσεις για τα διόδια και τα έντομα στον Λευκό Οίκο

Οι αντιδράσεις συνδικαλιστών στην τροπολογία για τις απεργίες, οι… κατσαρίδες στον Λευκό Οίκο και η ιστορία των Τούρκων υποπρόξενων στη Θράκη.
Αναρωτιόμασταν εχθές πώς θα αντιδράσουν οι εξ επαγγέλματος συνδικαλιστές στην τροπολογία που βάζει κάποια τάξη στις αυθαιρεσίες, όπου φερ’ ειπείν μια δεκάδα ανθρώπων παίρνουν αποφάσεις για το σύνολο των εργαζομένων. Η τροπολογία, που κατατέθηκε νύχτα, πάρθηκε πίσω.

Βέβαια, είναι μνημονιακή υποχρέωση, που ψηφίστηκε από την Αριστερά, και θα επανέλθει με άλλη μορφή. Και όχι μόνον αυτή, αλλά και η υποχρέωση των συνδικαλιστών να… δουλέψουν αφού πληρώνονται, και άλλες πολλές. Όταν ψηφιστούν, θα υπάρχει … μια ωραία ατμόσφαιρα.

Αυξάνεται το κόστος ταξιδιού για τους Βουλγάρους με τους τέσσερις νέους σταθμούς διοδίων που θα ανοίξουν στην εθνική οδό Εγνατία, στις 14 Δεκεμβρίου, και υπάρχουν διαμαρτυρίες στον βουλγαρικό Τύπο. Σημειώνει ότι θα υπάρξει αύξηση του κόστους ταξιδιού για κάθε επισκέπτη και ιδιαίτερα για την προγραμματιζόμενη μεγάλη ροή των Βουλγάρων που έχουν αποφασίσει να επισκεφθούν την Ελλάδα κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Οι τρεις βουλευτές που εκλέγονται στην Κοζάνη, ο Κώστας Σέλτσας, ο Θέμης Μουμουλίδης και ο Μίμης Δημητριάδης, συμπαραστάθηκαν στους τοπικούς φορείς και τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δίνοντας χθες το «παρών» στη συγκέντρωση στην πόλη τους, εναντίον της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων. Κρατείστε τα ονόματα, να δούμε τι θα ψηφίσουν, όταν έρθει η ώρα της Βουλής.

Μεγάλη πίκρα στους πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη. Το ζευγάρι των δύο υποπρόξενων που υπηρετούσαν στην Κομοτηνή και διέφυγαν στην Ευρώπη, φεύγοντας πήραν και χρήματα του προξενείου που προορίζονταν για τους πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη! Διότι η κυρία ήταν που είχε το εν λόγω ταμείο…

Εμείς να τους ευχηθούμε ειλικρινά, να είναι καλοφάγωτα! Μάλιστα γι’ αυτό τον λόγο αυτές τις μέρες ο Τούρκος πρόξενος δεν είναι στην Κομοτηνή. Τον κάλεσαν στην Άγκυρα, προφανώς για να διερευνηθεί το θέμα. Έτσι, τον Ερντογάν θα υποδεχθεί στην Κομοτηνή ο πρόξενος από τη Ρόδο.

Το ενδιαφέρον να πληρώνονται πρώτα οι εργαζόμενοι στους αναγκαστικούς πλειστηριασμούς, σημαίνει ότι η κυβέρνηση αναμένει σημαντική αύξηση πτωχεύσεων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC, πολλοί εργαζόμενοι στον Λευκό Οίκο, αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα με κατσαρίδες, ποντίκια και μυρμήγκια, που έχουν κάνει την παρουσία τους αισθητή στη Δυτική Πτέρυγα. Μάλιστα, ποντικοπαγίδες έχουν τοποθετηθεί και έξω από το γραφείο του αντιπροέδρου Μάικ Πενς, όπως και στο ισόγειο της Δυτικής Πτέρυγας. Η τοποθέτησή τους φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα, καθώς εντοπίστηκαν πολλά νεκρά ποντίκια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την… όσφρηση όσων βρίσκονται εκεί.

Δεν είπαν ακόμη ότι φταίνε οι Ρώσοι. Αφού είναι γνωστό πως ό,τι κακό συμβαίνει στον κόσμο, οι Ρώσοι είναι υπαίτιοι. Περίεργο, που ο Τζορτζ Σόρος και η παρέα του δεν κατάλαβαν ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Πούτιν έστειλαν στον Λευκό Οίκο κατασκόπους μεταμφιεσμένους σε ποντίκια και κατσαρίδες.

Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάτσιτς υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει δίκη εναντίον εκείνων που το 1999 διέταξαν και πραγματοποίησαν τον βομβαρδισμό της Σερβίας, επειδή εγκλημάτησαν εναντίον του σερβικού λαού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Τελευταία Νέα

Nέα λειτουργία Time-Lapse ενσωματώνεται στο Google Εarth

To Google Earth αποτελεί ήδη ένα ισχυρό εργαλείο για την παρατήρηση του πλανήτη μας, όμως πλέον έχει λάβει μια σημαντική αναβάθμιση, με την εισαγωγή της...

Νέες προκλήσεις ζητούν απαντήσεις

Του Βασίλη Τσίρκα Η κυβέρνηση απέτυχε τόσο στο υγειονομικό όσο και στο οικονομικό πεδίο και παρέλειψε συνειδητά να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Για να...

Από την Δευτέρα 19 Απριλίου διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ

Δωρεάν διανομή τροφίμων, για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, και συγκεκριμένα: χοιρινό κρέας, μήλα και τυρί φέτα, θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 19 Απριλίου...

“ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ” ΣΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ O ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο νέος "πρίγκιπας" του Monte-Carlo.Κάνοντας έναν φανταστικό τελικό, ο Στεφ κέρδισε με 2-0 σετ τον Andrey Rublev και σήκωσε ψηλά...