Γλυφάδα: Διοργανώνει αποκριάτικη παρέλαση και δίνει δωρεάν στολές στα παιδιά

0
33

Ο δήμος Γλυφάδας διοργανώνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου Αποκριάτικο καρναβάλι.

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς θα διεξαχθεί ένα μεγάλο καρναβάλι με πρωταγωνιστές τα παιδιά και ο Δήμος Γλυφάδας μοιράζει δωρεάν στολές στους μικρούς φίλους που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Ο Δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, αναφέρει:

«Καρναβάλι Γλυφάδας και πάλι! Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε πολύ: Μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στη Γλυφάδα επιστρέφει την επόμενη Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου. Πρωταγωνιστές είναι και πάλι τα παιδιά: Καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στο καρναβάλι και – για όσους επιθυμούν – τους μοιράζουμε τις αποκριάτικες στολές».

Συγκεκριμένα, όλα τα παιδιά (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου – οποιουδήποτε σχολείου) κατοίκων της Γλυφάδας, μπορούν να συμμετέχουν σε θεματικά γκρουπ, της δικής τους επιλογής.  Τι πρέπει ακριβώς να κάνουν; Συμπληρώνουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα και μετά λαμβάνουν email με οδηγίες. Στη συνέχεια -μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων- μπορούν να έρχονται από αυτή τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας, από τις 9:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. (είσοδος επί της οδού Επαμεινώνδα 30).

Εκεί επιλέγουν τη στολή που επιθυμούν να φορέσουν, βάσει φυσικά της διαθεσιμότητας που υπάρχει σε είδη και σε νούμερα.  Οι στολές θα διατίθενται δωρεάν, αλλά πρέπει βέβαια να επιστραφούν αμέσως μετά το Καρναβάλι, για να υπάρχουν πάντα διαθέσιμες στο βεστιάριο του Δήμου.  Στη συνέχεια θα ενημερωθούν για το πότε και που πρέπει να προσέλθουν την Κυριακή της Αποκριάς, για να συμμετέχουν στο μεγάλο Καρναβάλι της Γλυφάδας.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ