fbpx
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021
Αρχική Uncategorized Γιώργος Θεοδόσης στον Prisma 91,6: Μας περιμένει φορολογικός Γολγοθάς στο δεύτερο μισό...

Γιώργος Θεοδόσης στον Prisma 91,6: Μας περιμένει φορολογικός Γολγοθάς στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Βαρύς φορολογικός Γολγοθάς περιμένει χιλιάδες φορολογούμενων και ο Γιώργος Θεοδόσης, πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Άρτας-Φιλιππιάδας μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

Στο υπουργείο σκέφτονται για άλλη μια φορά όπως πάντα να δοθεί παράταση στην υποβολή τους και θα είναι μέχρι 14 Ιουλίου.

Ο Γολγοθάς των Φορολογουμένων ξεκινά καθώς το δεύτερο εξάμηνο του έτους είναι πολύ δύσκολο από πλευράς φόρων, καθώς καλούμαστε να πληρώσουμε τον φόρο εισοδήματος για την χρονιά που φεύγει, καλούμαστε να πληρώσουμε το ΕΝΦΙΑ, που θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα από το Σεπτέμβρη σε τέσσερις ή πέντε δόσεις, αν βάλουμε και τα τέλη κυκλοφορίας που υπάρχουν προς το τέλος του χρόνου καταλαβαίνουμε ότι αρχίζουν τα δύσκολα.

Όσον αφορά τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα, περιμένουμε την τροπολογία που θα διαμορφώσει τα καινούρια πρόστιμα που ξεκινάνε από 100 ευρώ για τα μηχανάκια μέχρι 250 ευρώ για αυτοκίνητα μεγαλύτερα από 1000 κυβικά.

Οι πολίτες θα πρέπει να προσέξουν καθώς τα λάθη εντοπίζονται σε μηχανάκια μικρού κυβισμού τα γνωστά πενηντάρια, που μας τα έκλεβαν ή τα είχαμε πεταμένα στα χωράφια θα πρέπει να διαγραφούν, καθώς και σε όσα έχουν γίνει οριστική διαγραφή, να απευθυνθούν οι πολίτες στις εταιρείες ανακύκλωσης να διαπιστώσουν αν όντως αυτή έχει πραγματοποιηθεί, γιατί πολλά αυτοκίνητα δεν έχουν πάει τα χαρτιά στο γραφείο συγκοινωνιών της κάθε περιφέρειας, καθώς και αν έχουν κατατεθεί πινακίδες και αν έχει γίνει σωστά η διαδικασία.

Επίσης 30-06 πολλοί πρέπει να προσέξουν το Πόθεν “Eσχες για την χρήση του 2015, το οποίο δεν θα πάρει άλλη παράταση και η μη υποβολή του έχει μεγάλες κυρώσεις και πρόστιμα.

Τελευταία Νέα

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από εμπορικό κατάστημα στα Ιωάννινα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, εξιχνιάστηκε κλοπή, που έγινε προχθές (02-12-2021)...

Κήρυξη περιοχών του Δήμου Πάργας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κήρυξε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου τις τοπικές κοινότητες Αμμουδιάς, Κουκκουλίου, Βαλανιδορράχης, Λούτσας, Βουβοποτάμου, Ναρκίσσου, Κορώνης, Μουζακαίικων, Κυψέλης και...

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρωτοπορεί. Μαθήματα χειρισμού και προγραμματισμού Drones σε μαθητές 9-12 ετών

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) ανέθεσε στην Ελληνική Εταιρία infolearn και το λογισμικό TEST4U την εκπαίδευση των μαθητών 9-10 ετών και...

Πυκνή ομίχλη καλύπτει τα Ιωάννινα

Τοπίο στην ομίχλη το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Πυκνό πέπλο δίνει στα Γιάννινα την συνηθισμένη χειμωνιάτικη εικόνα τους. Το πρωινό της Κυριακής βρήκε την πόλη καλυμμένη από την...