fbpx
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Φταίει κάποιος; η "Λάθος διαχείριση"

Φταίει κάποιος; η “Λάθος διαχείριση”

Μήπως έχεις πιάσει τον εαυτό σου πολλές φορές να του φταίνε όλα, να του φταίνε τα πάντα? Λογικά ναι αλλά και να μην συμβαίνει σε σένα έχει συμβεί σε όλο τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Μας φταίει η κρίση, μας φταίει η δουλεία, για όλα φταίνε οι συνεργάτες, η σύζηγος μας, τα παιδιά μας, η εκκλησία, το κράτος , οι φίλοι, οι γνωστοί και δήθεν πολλοί ακόμη για την κατάσταση και την απελπισία που μας διακατέχει. Τα στραβοπατήματα τα δικά μας τα μεταφράζουμε ότι φταίνε οι συνθήκες και οι άλλοι.

Στην πραγματικότητα όμως ξέρετε ποιος φταίει; η “λάθος διαχείριση”, η κακή διαχείριση των πραγμάτων, των καταστάσεων και οι επιλογές που κάναμε στη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ. Αγαπητέ/ή μου καταβάθος φταίει ο εγωισμός μας που μας οδήγεί συνέχεια στην λάθος διαχείριση και κανένας άλλος.

 • Φταίει κάποιος που φόρτωσες την επιχείριση σου με δάνεια και δεν τα επένδυσες σωστά, τα έφαγες και τώρα η τράπεζα σου κάνει κατάσχεση?… Η λάθος “διαχείριση που έκανες φταίει”
 • Φταίει κάποιος που έβγαζες 2000 το μήνα και χαλούσες 3000€ και τώρα χρωστάς σε κάρτες, δάνεια, σπίτια και αυτοκίνητα?.. Η λάθος “διαχείριση που έκανες φταίει”
 • Φταίει κάποιος που δεν ακολούθείς τα όνειρα σου και ζηλεύεις τους άλλους?.. Η λάθος “διαχείριση φταίει”
 • Φτάιει κάποιος που ψήφιζες τους ίδιους ανθρώπους που σε κορόιδευσαν από την πρώτη φορά και εσύ συνέχισες να πιστεύεις σε αυτούς και τώρα κάνεις παράπονα για το πως έχει εξελιχθεί η ζωή σου και η κατάσταση της χώρας??.. Η λάθος “διαχείριση που έκανες φταίει”
 • Φταίει κάποιος για την απληστία σου?.. Η λάθος “διαχείριση που έκανες φταίει”
 • Φταίει κάποιος που δεν χορταίνεις υλικά αγαθά?.. Η λάθος “διαχείριση που έκανες στον εαυτό σου φταίει”
 • Φταίει κάποιος που δεν χορταίνεις τις/τους γυναίκες/άντρες και απατάς την/ον συζηγό σου και δεν μπορείς ακόμη να περιορίσεις τις απολάυσεις σου??.. Η λάθος “διαχείριση του εαυτού σου φταίει”
 • Φταίει κάποιος που δεν αφιερώνεις χρόνο στο παιδί σου και μεγαλώνοντας βγάζει αρνητικό εαυτό σε σένα και σε όλους?.. Η λάθος “διαχείριση  χρόνου, η αμέλεια σου και η συμπεριφορά σου προς αυτό φταίει”
 • Φταίει κάποιος που παρκάρεις πάνω στα πεζοδρόμια γιατί είσαι τεμπέλης και βαρίεσια να περπατήσεις να κάνεις κάποιες από τις δουλειές σου με τα πόδια ενώ παράλληλα δεν σηκώνεις και παρατηρήση που είσαι παράνομος, αλλά εάν δεις κάποιον να κάνει την ίδια παραβάση του κάνεις παρατήρηση?.. Η λάθος “διαχείριση του εγωισμού σου φταίει”
 • Φταίει κάποιος που ενώ είχες και δεν έδωσες ποτέ όταν σου ζήτησαν, τώρα που χρειάστηκες και ζήτησες και δεν σου έδωσαν θυμώνεις?.. Η λάθος “διαχείριση που έκανες φταίει”
 • Φταίει κάποιος που δεν μπορείς να συντηρήσεις πλέον το πανάκριβο αυτοκινητό σου και αναγκάζεσαι να το πουλήσεις?.. Η λάθος “διαχείριση που έκανες φταίει”
 • Φταίει κάποιος που δεν ξέρεις να διαχειρίζεσαι τον χρόνο σωστά και πάνε όλα πίσω στο πρόγραμμα σου?.. Η λάθος “διαχείριση που έκανες φταίει”

 

Φταίει κάποιος?? Εάν ναι αυτός/η είσαι εσύ… και Η “λάθος διαχείριση που κάνεις”.

Λάθος διαχείριση στο: χρόνο, συναισθήματα, επιλογές, στο θυμό, στις φράσεις σου, στα ψέματα σου, στις προτεραιότητες, στον εγωισμό σου, στα έξοδα σου, στα έσοδα σου, στα παιδιά σου, στη δουλειά σου, στην/ον γυνάικα/άντρα σου, συμπολίτες σου, φιλία σου, καταχρήσεις, στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σου, στα δικαιώματα σου και σε πολλά ακόμη που είναι χιλιάδες.

 

Σάφως ύπαρχει πάντα ο “αστάθμητος παράγοντας”  σε όλα, όμως καλό είναι να προσέχουμε την “διαχείριση” και τον “εγωισμό” που πηγάζει πίσω από κάθε μας πράξη, έκφραση, ανάγκη, συμπεριφορά.

Καλό είναι να τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας πρώτα και ύστερα με τους άλλους, να θέτουμε σωστά τις προτεραιότητες στη ζωή και να μην ζούμε για το ΕΓΩ.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, να μην θυσιάζουμε τις ζωές των άλλων για να ικανοποιήσουμε την δική μας. Ειδικά όταν έχουμε κάνει λάθος διαχείριση.’.’

 

Τελευταία Νέα

Ασύλληπτες εικόνες στην Αθήνα: «Βυθίστηκε» ολόκληρο το λεωφορείο στο δρομολόγιο Πειραιάς – Βούλα

«Βυθίστηκε» λεωφορείο λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος, την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Βούλα.   Η κακοκαιρία «Μπάλλος» από χθες το πρωί έχει σαρώσει όλη...

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε το οδόστρωμα και «κατάπιε» λεωφορείο (εικόνες)

Υποχώρησε το οδόστρωμα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως Βότση στη Θεσσαλονίκη, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» η οποία πλήττει και τη συμπρωτεύουσα. Από την υποχώρηση δεν υπήρξε...

Ο «Ψηφιακός» Δήμος Αρταίων παρουσιάστηκε στο 6ο συνέδριο για Έξυπνες Πόλεις και Ψηφιακούς πολίτες

Στο 6ο ετήσιο συνέδριο για Έξυπνες Πόλεις και Ψηφιακούς Πολίτες που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και με τη συμμετοχή 3.000 και πλέον συνέδρων, συμμετείχε ο Δήμος Αρταίων....

Δόθηκαν στην κυκλοφορία Κηφισός και Παραλιακή- Κλειστά σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες

Στην κυκλοφορία δόθηκαν στις 6.30 το πρωί της Παρασκευής η Λεωφόρος Κηφισού και η Λεωφόρος Ποσειδώνος, μιάμιση ώρα πριν τη λήξη της απαγόρευσης που είχε...