Ευάλωτοι σε όλους τους τομείς σε ένα εκτός κλίμα εορτών

ΑΠΟΨΕΙΣ

  • Ενώ για το βόρειο τομέα της χώρας η κ. Μπακογιάννη δέχεται τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία και δηλώνει ότι θα ρίξει όλο το βάρος της, στο να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο καλύτερος Πρωθυπουργός της χώρας.

Πεποίθηση για απόκτηση της ονομασίας «Μακεδονία» – Δηλώσεις παραχώρησης της ονομασίας «Μακεδονία».

 

 

  • Στα δυτικά η Αλβανία μιλάει και ονειρεύεται τη μεγάλη Αλβανία, ενώ ταυτόχρονα προχωρά σε νέες κατεδαφίσεις σπιτιών ομογενών στη Χειμάρρα.
http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/52169/ac4d7-greatalbania__article.png

Πεποίθηση για Μεγάλη Αλβανία.

 

  • Βορειοανατολικά και στην απέναντι όχθη, οι Τούρκοι θέλουν Θράκη και Αιγαίο. Ενώ ο Ερντογάν προωθεί με ταχύτατους ρυθμούς και σε μεγάλους αριθμούς λαθρομετανάστες, διαφόρων χωρών προελεύσεως, να καταλάβουν όλα τα σημεία της χώρας. Δηλώνοντας και την ύπαρξη 4 δικών του βουλευτών στο Ελληνικό κοινοβούλιο. 
https://2.bp.blogspot.com/-ACs9CLdQcvA/WNJ522yfR0I/AAAAAAADSs8/RuMyYqLQfRAmYTN0Pnyg64xqkcFjvnDfACLcB/s640/greater-turkey-630x400.jpg

Πεποίθηση για Θράκη και Αιγαίο της Τουρκίας.

 

 

  • Ταυτόχρονα στον κεντρικό τομέα της χώρας, στην καρδία της θα λέγαμε. Σε ένα δήθεν υπέροχο κλίμα Χριστουγέννων, διάφοροι άλλοι επισκέπτες, άλλων χωρών και με έντονα βιώματα διαφορετικών εθίμων και παραδόσεων. Γιορτάζουν άνετοι και ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας. (Όταν την ίδια ώρα, η Ρώμη, η Βιέννη και η αγία Πετρούπολη, ζούνε ήδη την ατμόσφαιρα των γιορτών).

ΑΘΗΝΑ .. ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 17/12/2017.. Ελληνικά παραδοσιακά Χριστούγεννα σε ελληνική πόλη! Απολαύστε υπεύθυνα με χορηγία ΣΥΡΙΖΑ!

Δημοσιεύτηκε από Το καφενείο της Βουλης – ΚΑΤΟΧΗ.gr στις Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

17/12/2017 Κλίμα Χριστουγέννων, στο Κέντρο της Αθήνας, πρωτεύουσας της Ορθόδοξης Ελλάδας (Απολαύστε υπεύθυνα με χορηγία ΣΥΡΙΖΑ).

 

Παραδώσατε τα κλειδιά της χώρας επίσημα και πολύ σύντομα. Αυτή η ανύπαρκτη κυβέρνηση της αναρχίας και της μη εθνικής κυριαρχίας, πρόδωσε και πούλησε τα πάντα. Γιατί έτσι και αλλιώς και που φοράτε παντελόνια είναι για να μην κρυώνετε.  Εν έτη 2017 έχουν χαθέι όλα στον τόπο αυτό: ελευθερία, έθιμα, παραδόσεις, ειρήνη κ’ ευημερία, πολιτισμός, ιστορία και ορθοδοξία…….. Ενώ οι απειλές και οι φόβοι αυξάνονται.

 

ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΘΕΤΙ ΣΤΕΡΕΟ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!!

 

 

__

 

sovara.gr © 2017

Last modified: 18 Δεκεμβρίου 2017

Αφήστε μια απάντηση