ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ: Πρώτο φιλικό τεστ για το τμήμα πόλο στο Αγρίνιο

0
163

Θετικό το πρόσημο για την ομάδα πόλο του ΑΟ “Δόξα Άρτας” , στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε για φέτος κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Η Αρτινή ομάδα έχει ξεκινήσει με μικρά αλλά σταθερά βήματα το χτίσιμο του καινούριου τμήματος για τα δεδομένα της πόλης, όμως οι παίκτες και ο προπονητής κ. Φώτης Καραμουσαντάς, καλούνται να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του κλειστού κολυμβητηρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι προπονήσεις και το δέσιμο των παικτών γίνεται αυτήν την περίοδο που η πισίνα λειτουργεί.

 

Έτσι, αν και ανέτοιμη, η ομάδα έδειξε ενθουσιασμό κόντρα στους Αγρινιώτες που προπονούνται όλον το χρόνο και το ανεπίσημο σκορ της φιλικής αναμέτρησης ήταν 14-11 υπέρ των γηπεδούχων.

 

Από την επόμενη εβδομάδα , η Δόξα Άρτας ανεβάζει ρυθμούς και πλέον το τμήμα θα ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

 

 

 Ο προπονητής Φώτης Καραμουσαντάς δήλωσε:Ήταν ένα πρώτο τεστ , κόντρα σε μια ομάδα που προπονείται και το χειμώνα , σε αντίθεση με εμάς που είμαστε ακόμα ανέτοιμοι. Θεωρώ ότι οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές και άμεσα ξεκινάμε πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here